Puig destaca el "model d'èxit" de Consum i demana donar suport al cooperativisme

Guardar

reunion-puig-consum
reunion-puig-consum

El 'president' de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha ressaltat aquest dimecres el "model d'èxit" de Consum i ha cridat a generar un marc favorable per a la continuïtat de les cooperatives a Espanya.

Així ho ha afirmat després d'una reunió amb el president de la Confederació de Cooperatives de la Comunitat, Emili Villaescusa, i el director general de Consum, Juan Luis Durich. La trobada s'ha centrat en el marc actual de regulació i les mesures per a afavorir el cooperativisme.

Puig ha destacat en declaracions als mitjans que aquesta signatura, amb seu a Silla (València), és la cooperativa més important dedicada a la distribució a Espanya i una empresa "líder" per al Govern valencià.

Més enllà de Consum, ha defensat que les persones tinguen l'opció de crear ocupació i generar riquesa des de l'opció d'unir-se en una cooperativa. "El cooperativisme és un model molt important per a la nostra economia", ha asseverat.

També ha posat en valor que la distribució valenciana és la més important d'Espanya, tant en empreses cooperatives com privades, i ha recordat que generen una sèrie d'empreses tractores en tots els sectors, "des de l'alimentació a la drogueria", amb un impacte positiu en l'ocupació.

En aquest context, Puig veu necessari analitzar com generar un marc favorable per a la continuïtat de les cooperatives i el seu creixement a Espanya "des d'una unitat de mercat fonamental".

Arxivat a:

Destacats