Puig demana per vídeo-carta a la militància socialista una "mobilització històrica" enfront de l'extrema dreta

Guardar

Puig demana per vídeo-carta a la militància socialista una "mobilització històrica" enfront de l'extrema dreta

El president de la Generalitat Valenciana i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha enviat aquest dijous una vídeo-carta a tota la militància socialista per a animar a una "mobilització històrica" en les pròximes eleccions del 28 d'abril.

"Compte amb tu perquè ningú es quede a casa i aconseguir una mobilització històrica amb la qual frenem a l'extrema dreta i consolidem el canvi en la Comunitat Valenciana", ha assenyalat Ximo Puig en el vídeo dirigit als afiliats del PSPV-PSOE en el qual ha incidit que "cada vot compta".

"Totes les eleccions són importants, però la cita que tenim el 28 d'abril és decisiva, decisiva per als valencians, decisiva per als espanyols i decisiva per a aquells que volem la democràcia", ha expressat. En la Comunitat, ha asseverat, "decidim si anem avant o arrere, si triem continuar avançant amb un govern honrat de progrés o si tornem al passat de la corrupció i l'especulació".

Ximo Puig ha posat en valor el treball fet durant aquesta legislatura en la qual "la Generalitat progressista ha recuperat la nostra dignitat com a poble i junts hem començat a superar les hipoteques del pitjor passat": "Honestament, estem millor". Així mateix, ha convocat a tota la militància a unir-se "al millor temps que vindrà" perquè "sabem el camí, només hem de seguir-lo, d'aprofundir en ell, de ser cada vegada millors".

"O PEDRO SÁNCHEZ O TORNEM A UN GOVERN CENTRALISTA"

El líder dels socialistes valencians ha destacat que el 28 d'abril "també ens juguem a Espanya tindre un govern aliat dels valencians i les valencianes que lluite per la justícia social i que entenga la pluralitat". "O és el govern de Pedro Sánchez o tornem a un govern centralista, que ens discrimina i que consolida la desigualtat", ha explicat.

A més, ha assenyalat que per als socialistes "aquestes són unes eleccions com a oportunitat per a ser el primer partit d'Espanya i de la Comunitat Valenciana, però sobretot per a ser l'instrument més útil per als ciutadans i ciutadanes; especialment, per a aquells que tenen més dificultat".

Finalment, ha demanat l'ajuda de tots els socialistes perquè "entre totes i tots posar el millor de nosaltres mateixos i guanyar aquest combat en favor de la llibertat, la justícia, la solidaritat".

Destacats