Puig demana no "partiditzar" els abusos a menors i defensa que Igualtat ho està gestionant "tan bé com siga possible"

Guardar

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig
El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha demanat no "partiditzar" els abusos a menors i ha defensat que la Conselleria d'Igualtat està gestionant "el millor possible" aquesta realitat "terrible i dramàtica" que "si ara se sap que existeix" és perquè "la Generalitat i la vicepresidenta estan treballant per a intentar plasmar una realitat".

El president s'ha pronunciat en aquests termes en la trobada 'Somos Futuro' de Las Provincias, on ha afirmat que el que produeix "major estupor" d'aquesta situació és que "són les persones més vulnerables les que es veuen sotmeses a vexacions d'aquestes característiques que els marquen tota la vida".

Per això, "buscar la confrontació permanent no ajuda en absolut a la resolució del problema", així que ha demanat "bandejar" el debat partidista sobre aquest tema. Aquesta situació és, per a Puig, "complicada i complexa", però "el camí iniciat" per la Conselleria que dirigeix Mónica Oltra és "el correcte" per a "superar els dèficits de gestió" que hi ha hagut en la Comunitat Valenciana i "en tota Espanya" en aquesta matèria.

Arxivat a:

Destacats