Puig demana al pròxim líder del PP que "no es deixe arrossegar a l'extremisme" i tinga "voluntat d'arribar a acords"

Guardar

ximo puig president generalitat
ximo puig president generalitat

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha mostrat aquest dimarts "el seu respecte" per la decisió de l'actual presidenta del PPCV, Isabel Bonig, de no optar a la reelecció i sobre aquest tema ha confiat que el nou líder dels populars valencians, "siga qui siga", seguisca "ancorat en els valors democràtics i no es deixe arrossegar cap a la polarització ni a l'extremisme", sinó que tinga "voluntat d'arribar a acords".

Puig, en una visita a Alacant, ha mostrat el seu "màxim respecte" cap al PPCV, que "ha de decidir quin és el seu futur" i cap a Bonig, que "per les seues raons ha decidit no continuar". En eixe sentit, ha defensat que la política "no es pot alinear en la confrontació ni en la desqualificació de l'adversari" perquè la política "no va d'enemics, simplement va de persones que pensen diferenti que han d'arribar a acords".

Per això, ha assenyalat que li agradaria que el PPCV, "siga qui siga qui el lidere", seguisca "ancorat en valors democràtics i que no es deixe arrossegar cap a la polarització ni els extremismes i que tinga voluntat d'arribar a acords".

Puig ha recalcat que el govern valencià "sempre" ha estat en aquesta posició i confiat que quan el PP concloga el seu procés intern per a triar al seu nou líder "estiga en condicions parlar i d'avançar en coses que afecten a tota la Comunitat Valenciana". "L'esperit del diàleg forma pare de l'ADN del Botànic", ha postil·lat.

Arxivat a:

Destacats