Puig defensa la singularitat de l'Aliança Valenciana de Bateries i destaca la seua disposició "a competir i col·laborar"

Guardar

alianza baterias 2
alianza baterias 2

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha defensat aquest dilluns "la singularitat" de l'Aliança Valenciana de Bateries, al "no estar vinculat únicament al sector automobilístic", i ha destacat que la competència de la resta de projectes que s'estan presentant "no és una cosa negativa". De fet, ha recalcat que l'Aliança està disposada a "competir i cooperar, eixe és el element fonamental".

Puig, després d'assistir a la signatura d'un acord entre els agents socials, ha comentat sobre aquest tema que és lògic que totes les comunitats autònomes amb indústries automobilístiques en els seus territoris tinguen els seus projectes, però ha assenyalat que cal veure'l "amb termes positius". "Mai veig la competència com una cosa negativa, confiem en el nostre projecte", ha recalcat.

En eixe sentit, ha destacat que l'empresa que ací lidera aquesta proposta és una empresa relacionada amb el magatzematge d'energia que "està fent un treball d'explotació permanent i que és una empresa d'una extraordinària solvència".

A més, ha destacat que la decisió de Ford d'instal·lar els seus motors híbrids en la planta valenciana "va en eixa direcció" i que "tot el que siga accelerar la transició" de la multinacional cap a l'electrificació és "positiu per a la mateixa Aliança".

Destacats