Puig defensa als empresaris: "caricaturitzar-los com el 'ricachón' del Monopoly és injust i fal·laç"

El president Ximo Puig ha participat en la clausura de l'Assemblea General de l'Associació Valenciana d'Empresaris (AVE)

Guardar

El president Ximo Puig ha participat en la clausura de l'Assemblea General de l'Associació Valenciana d'Empresaris (AVE)
El president Ximo Puig ha participat en la clausura de l'Assemblea General de l'Associació Valenciana d'Empresaris (AVE)

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha defensat en un acte realitzat aquest matí als empresaris valencians i ha afirmat que "caricaturitzar-los com si foren el 'ricachón' del Monopoly és injust i, sobretot, és fal·laç".

En aquest sentit, durant la seua intervenció en la clausura de l'Assemblea General de l'Associació Valenciana d'Empresaris (AVE), celebrada en l'Alqueria del Basket de València, Puig ha incidit en el fet que "l'empresari que coneixen els valencians està compromés amb la generació d'ocupació de qualitat, els projectes estratègics, com el corredor o el finançament just, i l'impuls a la formació i la innovació".

El president ha recordat el "caràcter estratègic" de la gran empresa familiar i la seua capacitat per a crear ocupació i generar oportunitats: "Sense empresa, no hi ha ni prosperitat econòmica ni ocupació, i, sense ocupació, no hi ha igualtat d'oportunitats".

Sobre aquest tema, Puig ha recordat l'esforç realitzat pel Consell per "aconseguir el que mereix aquesta terra en finançament, en aigua, en inversions reals i en infraestructures estratègiques", així com la creació d'"una atmosfera institucional favorable a la inversió".

"Les millores notícies dels últims mesos tenen nom d'empresa i beuen de la col·laboració publicoprivada", en referència a Volkswagen, Ford, HP o Hitachi. Per això, per al cap del Consell, "la lliçó és senzilla: a més facilitats a la inversió, més oportunitats per a la Comunitat Valenciana".

"Quan fora hi ha massa soroll i a vegades escassa responsabilitat, la funció social de l'empresa mereix més visibilitat", ha ressaltat, abans d'indicar que per això s'ha impulsat el Dia de l'Empresa que se celebrarà el 3 de març.

Finalment, el president ha posat en valor els indicadors econòmics de 2022 i les previsions per a 2023, amb expectatives de creixement per damunt de la mitjana espanyola, permeten parlar d'una "confiança responsable".

Arxivat a:

Destacats