Puig avança que "aquesta setmana" el PSPV "intentarà" conformar el "conjunt" de les seues llistes per a les eleccions autonòmiques

Guardar

El president de la Generalitat, Ximo Puig
El president de la Generalitat, Ximo Puig

El secretari general del PSPV-PSOE, 'president' de la Generalitat i candidat socialista a la reelecció, Ximo Puig, ha afirmat que "durant aquesta setmana" la formació "intentarà" conformar el "conjunt" de l'"oferta socialista" per a les llistes de les pròximes eleccions autonòmiques que se celebraran el 28 de maig.

Així ho ha avançat Puig aquest diumenge en declaracions als mitjans en ser preguntat si té previst presentar-se com a cap de llista per Castelló de cara a la pròxima cita electoral. "M'he presentat moltes vegades de cap de llista de Castelló, podria anar ara per una altra circumscripció i no passaria res", ha considerat.

"Jo soc 'president' de la Generalitat, de tots els pobles i ciutats de la Comunitat Valenciana, però evidentment les meues arrels són ací (a Castelló)", ha declarat, al mateix temps que ha agregat que "això no té res a veure".

Puig ha ressaltat que "en qualsevol cas" s'ha de "veure el conjunt" de les llistes socialistes. "A mi el que em preocupa, ja en aquest cas com a candidat i com a secretari general del PSPV, és que l'oferta socialista en la Comunitat Valenciana siga una oferta que atenga el que volem, que és representar a la majoria social".

"Volem que hi haja persones de diferent edat i consideració que representen a aqueixa majoria social", ha insistit, i ha asseverat que "això" és el que "intentaran fer durant aquesta setmana".

Arxivat a:

Destacats