Puig assegura que ha sigut una legislatura "complicada" i afronta el futur amb "esperança": "És un any decisiu"

Guardar

Ximo Puig a la romeria de la Santa Faç
Ximo Puig a la romeria de la Santa Faç

El 'president' de la Generalitat, Ximo Puig, ha assenyalat aquest dijous, quan es compleixen tres anys al capdavant de la Generalitat Valenciana, que s'ha sigut una legislatura "complicada" per l'erupció de la pandèmia de la covid-19 i les conseqüències de la invasió de Rússia a Ucraïna. No obstant això, afronta el futur amb "esperança" i considera que enguany serà "decisiu" per a la Comunitat.

En declaracions als mitjans a Alacant, moments previs a l'arrancada de la peregrinació de la Santa Faç, Puig ha volgut valorar "absolutament" el comportament de la societat valenciana, la "corresponsabilitat que han tingut tots durant la pandèmia" i també "tots els acords que s'han produït en aquest moment més que complicat".

"Des d'eixa perspectiva afrontem el futur amb esperança, enguany és un any decisiu per a implementar els projectes 'Next Generation', és també un any fonamental perquè els pressupostos més importants de la història s'apliquen i continuem avançant en tot el que és la potència i en el desenvolupament de la Comunitat Valenciana", ha indicat.

Igualment, considera que "és el moment valencià malgrat totes les dificultats" i assenyala que "així ho serà" perquè "enguany serà un any en què aconseguirem les xifres que es volien assolir per a la recuperació del treball i es veurà que anem pel bon camí". "Hem aconseguit que tots els indicadors econòmics socials, fins i tot després de la pandèmia, siguen millors", ha agregat.

Destacats