Puig assegura que la Comunitat Valenciana està en "el camí correcte" enfront "d'una dreta amb un projecte destructiu"

Guardar

El president Ximo Puig en el Dia de la Rosa
El president Ximo Puig en el Dia de la Rosa

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha assegurat que la Comunitat Valenciana està en "el camí correcte" i ha defensat l'"agenda valenciana que mira al futur" enfront d'"una dreta amb un projecte destructiu i sense propostes".

En aquest sentit, ha fet una crida a "mirar cap al futur amb diàleg social per a fer una societat més justa, igualitària i plena d'oportunitats" i així "aconseguir que la Comunitat es convertisca en una de les regions d'Europa més oberta, tolerant i amb més capacitat de trobar solució als problemes de la ciutadania".

Així ho ha expressat Puig aquest diumenge durant l'acte de clausura del Dia de la Rosa, celebrat en la Marina de València, en el qual també han participat la ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant, el secretari general del PSPV-PSOE a la província de València, Carlos Fernández Bielsa, i la secretària general del PSPV-PSOE de la ciutat de València, Sandra Gómez.

Puig ha enumerat algunes de les polítiques del Consell, i, en aquest sentit, s'ha referit a la reducció absoluta del sanejament de l'aigua durant els pròxims sis mesos, la rebaixa de quasi el 30 % de les taxes universitàries o la gratuïtat del transport públic els diumenges.

"Abaixar impostos indiscriminadament ens porta únicament a fracturar la societat i fer-la més desigual", ha subratllat, al mateix temps que ha asseverat que els socialistes "són ací per a tot el contrari, és a dir, per a fer una societat més justa".

El cap del Consell ha defensat que les institucions "no són dels partits, sinó de les persones" i ha insistit en la importància d'"enfortir" la democràcia "en moments durs". "Enfront d'una dreta que només té un projecte destructiu i sense propostes els socialistes mirem al futur per a consolidar a la nova societat valenciana que no mira al passat", ha afirmat el 'president'.

"ESTEM MOLT MILLOR"

El secretari general del PSPV-PSOE ha destacat que "malgrat viure moments extraordinaris, és innegable que estem molt millor que en 2015". En aquest sentit, Puig ha subratllat que "tots els indicadors econòmics i socials són més positius i hem aconseguit, amb esforç, alçar la hipoteca reputacional que ens van deixar els governs del Partit Popular".

En aquesta línia, el president de la Generalitat ha expressat que cal seguir per "el camí correcte" i ha exigit un finançament just: "No renunciarem al fet que els valencians tinguen els mateixos drets que qualsevol ciutadà d'Espanya".

Així mateix, ha defensat "aigua per sempre com la millor solució per a la comarca de la Vega Baixa" i ha apostat per "sense confrontació, demagògia i identitarismes aconseguir un acord que ens permeta tindre aigua de qualitat per sempre".

Arxivat a:

Destacats