Puig advoca per un "projecte majoritari" i "consistent" per a Espanya: "L'atomització no està funcionant"

Guardar

puig_10n
puig_10n

El secretari general del PSPV-PSOE i president de la Generalitat valenciana, Ximo Puig, ha defensat que "Espanya necessita un Govern estable" i "consistent" i això només ho pot concretar en aquests moments el Partit Socialista". En aquest sentit, ha advertit que "l'atomització no està funcionant".

Així s'ha pronunciat aquest dissabte a l'entrada del Comité Federal convocat a Madrid pel secretari general del PSOE i president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, segons ha indicat la formació en un comunicat.

Puig ha posat en valor que "a Espanya hi ha un projecte consistent, responsable i capaç de generar les adhesions suficients perquè hi haja un Govern estable i això només ho pot concretar en aquests moments el Partit Socialista".

En aquesta línia, ha afirmat que el PSOE ofereix "un ampli espai per a aconseguir finalment l'estabilitat que necessita aquest país". Ha enaltit que el PSOE és "un partit responsable" i ha remarcat que sobre el "recau la gran responsabilitat de generar un projecte progressista, obert, europeista i capaç de deixar arrere el que ha sigut aquest temps d'inestabilitat".

"L'atomització no està funcionant", ha afirmat Ximo Puig, qui ha insistit en la necessitat de "buscar un projecte àmpliament majoritari que siga capaç de recollir totes les sensibilitats". Ha destacat la "riquesa de la diversitat", una diversitat que ha concretat, "cal saber gestionar adequadament", ja que "si no es gestiona adequadament caiem en el punt mort".

Finalment, Ximo Puig ha subratllat els "grans canvis i reformes que cal abordar en aquests moments a Espanya", davant "una situació econòmica difícil".

"Hem de ser absolutament responsables i, per descomptat, acabar amb l'amb la fronterització" que "apareix com un element d'exclusió del contrari, la qual cosa no afavoreix al que hauria de ser una capacitat d'unir a la ciutadania", ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats