Puig advoca per "buscar més mecanismes de cooperació" en el Botànic "si algunes vegades fallen" i descarta una "crisi"

Guardar

ximo puig
ximo puig

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha advocat per "buscar més mecanismes de cooperació" en el Botànic "si en alguns determinats moments fallen", ha assegurat que "no hi ha una crisi" en el govern valencià i ha remarcat la intenció d'abordar amb "diàleg, negociació i acord" la reunió que mantindrà aquesta setmana vinent amb la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra.

Així s'ha manifestat Puig en declaracions als mitjans de comunicació aquest diumenge. El cap del Consell ha destacat que "per on s'expressa el Botànic és en les lleis i en els pressupostos" i ha defensat que "l'impuls polític del govern valencià és evident". No obstant això, ha matisat que "sempre que es puga, cal millorar".

El cap del Consell ha assenyalat que "el fet més important que genera estabilitat" són els comptes i ha valorat que "per sisé any consecutiu estan aprovades dintre del termini i en la forma escaient". "Aquesta és la imatge de la Comunitat Valenciana, que s'ha fet gràcies als diferents actors que participen en aquest procés", ha agregat.

Preguntat per les últimes discrepàncies amb la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, el president ha manifestat que "qualsevol millora sempre cal atendre-la, encara que és cert que, com deia Ernest Lluch, si no funciona alguna cosa cal canviar-ho". Per això, ha advocat per "buscar més mecanismes de cooperació si en determinats moments fallen".

Finalment, ha assegurat que "totes les taules de negociació, d'acord i de diàleg són molt importants" i "aquesta és la voluntat per a la setmana vinent".

Arxivat a:

Destacats