Puig advoca per "accelerar" mesures davant la crisi i rebutja pensar en eleccions: "Estem encara lluny" de les urnes

Guardar

El president de la Generalitat, Ximo Puig
El president de la Generalitat, Ximo Puig

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha advocat per "accelerar i accentuar" les mesures davant la crisi d'una tardor "complicada", al mateix temps que ha rebutjat pensar en eleccions perquè "estem encara lluny".

En aquest sentit, ha defensat que "cal pensar més en les neveres que en les urnes". "S'estan prenent mesures, però cal prendre més", ha valorat.

Així s'ha pronunciat Puig aquest dissabte en declaracions als mitjans abans d'assistir al Consell de Política Federal del PSOE al costat del president del Govern i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, i la resta de membres del Consell.

"L'objectiu d'aquesta reunió és veure com som capaces d'afrontar junts aquesta crisi; com podem ser més útils a les famílies, empreses i persones en un moment de dificultat", ha expressat.

El secretari general del PSPV-PSOE ha alertat que "la inflació és el virus que corroeix la democràcia i destrueix l'estructura social, per tant hem de ser conscients que les mesures que es prenen tenen conseqüències", ha subratllat.

Així mateix, s'ha mostrat "preocupat" per la crisi energètica que "afecta les empreses i al conjunt de l'economia", i ha asseverat que "en aquest moment el que exigeix la societat és que les institucions estiguem més que mai al costat de la gent que afrontarà una tardor complicada".

Al seu judici, "cal ser conscients i anar més enllà per a intentar ajudar perquè no torne a haver-hi una situació tan difícil i dramàtica com la crisi financera".

"Estem eixint de la crisi de la pandèmia i ara espere que també de la crisi provocada per Putin, precisament per la via contrària a la via neoliberal que ens porte a la ruptura i al fracàs de la societat", ha reivindicat, i ha conclòs que "cal accelerar i accentuar les mesures keynesianes per a eixir d'aquesta crisi".

Arxivat a:

Destacats