El PSPV titlla de "vergonyosa" l'actitud del PP per criticar la gestió de la Generalitat durant la pandèmia

Guardar

La portaveu de Sanitat del PSPV-PSOE en Les Corts Valencianes, Carmen Martínez
La portaveu de Sanitat del PSPV-PSOE en Les Corts Valencianes, Carmen Martínez

La portaveu de Sanitat del PSPV-PSOE en Les Corts Valencianes, Carmen Martínez, ha titllat hui de "vergonyosa" l'actitud del PP i ha assenyalat que "la pandèmia va ser una situació sobrevinguda a la qual les institucions de tot el món vam haver de fer front i en la qual la vida de les persones va estar sempre per damunt de tot". Així s'ha manifestat Martínez, després de les declaracions del popular José Juan Zaplana a qui ha recordat que "els únics que segueixen un model sanitari ideologitzat són els Govern del PP que premien a la privada i desmantellen la sanitat pública".

En aquest sentit, la dirigent socialista ha lamentat que "el Partit Popular oblide intencionadament tots els obstacles als quals el Consell de Ximo Puig va haver de fer front per a aconseguir material sanitari i que estem parlant d'una sentència sobre la qual cap recurs" i ha destacat que "la Comunitat Valenciana va ser de les primeres autonomies que va realitzar compres i va portar els primers avions amb materials sanitaris en un moment de desproveïment total i col·lapse mundial dels mercats". "Mentre el govern valencià treballava sense descans el principal partit de l'oposició estava de braços plegats llançant faules i esperant el mínim error per a intentar traure rèdit polític", ha insistit.

Així mateix, Martínez ha subratllat que "el president Ximo Puig ha demanat disculpes en reiterades ocasions pels errors que es van poder cometre en aqueixos mesos d'incertesa en els quals la Generalitat va reaccionar amb la màxima celeritat possible" al mateix temps que ha enlletgit que el PP "intente ocultar que altres autonomies on governa el seu partit s'han donat sentències similars, derivades de la difícil gestió del moment". "Els valencians i valencianes saben l'esforç que va fer el Consell de Ximo Puig durant la pandèmia que sempre va mantenir la defensa de la salut de les persones, per damunt de qualsevol altre criteri", ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats