Per al PSPV "amb qui segur no arribaran els avanços en energies renovables serà amb el PP l'única aportació del qual ha sigut posar-li un impost al Sol"

Guardar

Plaques solars a Alzira
Plaques solars a Alzira

El portaveu d'Energia del PSPV-PSOE en Les Corts Valencianes, Jesús Sellés, ha afirmat hui que "amb qui segur no arribaran els avanços en energies renovables serà amb el Partit Popular l'única aportació del qual ha sigut posar-li un impost al Sol, que va ser eliminat pel Govern de Pedro Sánchez en 2018". Així s'ha manifestat Sellés, després de les declaracions del popular Felipe Carrasco, a qui ha recordat que "els valencians i valencianes tenen ara un Govern que treballa per aconseguir la sobirania energètica".

En aquest sentit, el diputat socialista ha lamentat que "els dirigents del Partit Popular en lloc d'acostar el muscle i posicionar-se a favor del Decret que es convalidarà la setmana vinent en Les Corts es dediquen a embarrar i llançar fal·làcies": "Al PP per a l'única cosa que li interessen les energies renovables és perquè els seus amiguets guanyen diners, com va quedar demostrat amb els 40 milions d'euros que es van embutxacar els Cotino amb el Pla Eòlic de Zaplana".

Així mateix, ha recordat que "aquest Decret impulsat pel Consell de Ximo Puig permetrà reduir la nostra dependència de tercers països i fer front a l'increment dels costos de l'energia derivat de les conseqüències de la guerra d'Ucraïna". A més, ha explicat que "aquest Consell ha posat en marxa un pla de xoc per a accelerar al màxim tots els expedients d'energia eòlica i fotovoltaica".

Finalment, Sellés ha subratllat que "la Comunitat Valenciana va ser pionera en tot Espanya l'any 2020 aprovant un decret que permet garantir el desenvolupament de renovables i el respecte al medi ambient i al territori". "Les renovables són una prioritat per al Govern de Ximo Puig", ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats