El PSPV-PSOE de València convocarà primàries obertes a tota la ciutadania

Guardar

Sandra Gómez, precandidata a la secretaria general del PSPV-PSOE de la ciutat de València
Sandra Gómez, precandidata a la secretaria general del PSPV-PSOE de la ciutat de València

El PSPV-PSOE a la ciutat de València ha iniciat el procediment per a realitzar primàries obertes a tota la ciutadania amb l'objectiu d'elegir al candidat o candidata a l'Alcaldia de València en les pròximes eleccions municipals de maig de 2023. El termini de presentació de les candidatures s'obrirà oficialment dilluns que ve 19 de setembre, tal com estableix el calendari aprovat per la direcció federal. L'Executiva Comarcal ha obert la possibilitat de realitzar aquest format de primàries obertes perquè tots els veïns i veïnes de València puguen participar.

En aquest sentit, l'Executiva del PSPV-PSOE a la ciutat de València proposa fer unes primàries que permeten reforçar el suport i l'empenyiment que té la militància i, al mateix temps, ampliar al màxim la participació de tota la ciutadania. Els socialistes consideren que els espais de participació que s'han obert en els partits no poden estar subjectes als interessos de cada moment sinó que, com qualsevol avanç democràtic, han de consolidar-se. I, per això, han plantejat que les primàries a València ciutat puguen ser obertes i que la ciutadania puga fer arribar la seua veu.

La direcció socialista aspira al fet que una àmplia representació dels ciutadans i ciutadanes se sumen a aquest procés del qual eixirà el pròxim alcalde o alcaldessa de València. Una vegada més, el PSPV-PSOE demostra que és el partit més obert i pròxim a la ciutadania.

Arxivat a:

Destacats