El PSPV-PSOE provincial presenta 317 esmenes a la ponència del 40 Congrés del PSOE

Guardar

Convenció Pre-Congresual del PSPV-PSOE en octubre de 2021
Convenció Pre-Congresual del PSPV-PSOE en octubre de 2021

El PSPV de la província de València ha presentat un total de 371 esmenes a la ponència marque del 40 Congrés federal del PSOE, que se celebrarà en la ciutat de València els pròxims 15, 16 i 17 d'octubre.

Així ho ha avançat aquest dissabte la secretària provincial, Mercedes Caballero, qui ha participat en la Convenció Precongressual que se celebra en la localitat de Paterna (València), segons ha informat la formació en un comunicat.

Caballero ha subratllat que la gran majoria d'esmenes de la província "estan orientades a millorar la ponència marque i a posar el focus en els problemes que més acuiten en aquests moments a la societat valenciana, després de la crisi sanitària".

Les esmenes del PSPV de la província de València "han anat encaminades a posar en valor les qüestions i necessitats que més importen a la societat valenciana, com les polítiques d'ocupació i atur juvenil, les exportacions i defensa de productes agrícoles valencians, l'avanç en polítiques d'igualtat, les grans vies de comunicació i infraestructures de connexió de València amb la resta d'Espanya i d'Europa, la transició ecològica o la implementació d'energies renovables", ha detallat.

De les 371 esmenes, la quantitat més nombrosa, en concret 83 d'elles, s'han presentat en el bloc d'economia i ocupació; altres 173 s'han dirigit a l'àrea de drets socials i igualtat desglossades en quatre grans blocs.

"Hem formulat 66 esmenes en l'àrea d'igualtat i feminisme , també en l'àmbit de la inclusió social i polítiques de benestar s'han elaborat i presentat 31 esmenes. En el marc de la sanitat, el PSPV-PSOE de la província aporta 45 esmenes i finalment l'àrea d'educació, s'han recollit un total de 28 esmenes", ha concretat la secretària provincial.

Mercedes Caballero ha agregat que, a més d'aquests grans blocs, "les i els socialistes de la província de València han incidit en aspectes dirigits a una transició ecològica justa, en el bloc de la qual s'han interposat més de 70 esmenes i l'àrea d'Espanya i Unió Europea amb un total de 31 esmenes, entre les quals es proposa la creació de les secretaries d'Assumptes Europeus i Exteriors, des del nivell local fins al federal".

Arxivat a:

Destacats