El PSPV-PSOE proposa una campanya permanent en mitjans de comunicació per a conscienciar contra el negacionisme de la violència masclista

Guardar

La diputada socialista a les Corts Valencianes, Mercedes Caballero
La diputada socialista a les Corts Valencianes, Mercedes Caballero

El PSPV-PSOE ha instat a la Generalitat Valenciana a posar en marxa una campanya amb caràcter permanent en els mitjans de comunicació per a conscienciar sobre el negacionisme de la violència masclista. A través d'una esmena als pressupostos autonòmics del pròxim any, la diputada socialista en Les Corts Valencianes Mercedes Caballero ha proposat destinar 1,4 milions d'euros al desenvolupament d'aquesta campanya.

Segons ha explicat, "aquesta és la quantitat de la qual Mazón disposa per a publicitat institucional, després d'haver augmentat aquesta partida, i no hi ha millor causa actualment a la qual destinar tots els recursos possibles que a la lluita contra la violència de gènere".

"El masclisme i totes les seues violències no sols es combaten el 25N o el 8M, sinó que cal fer-ho els 365 dies de l'any i els mitjans tenen un paper clau en la conscienciació a la ciutadania per a cridar a les coses pel seu nom i per a alertar de les terribles conseqüències que comporta el negacionisme de la violència masclista", ha manifestat.

"Visibilitzar al màxim un problema és el primer pas per a la seua solució", ha afegit la dirigent socialista, qui ha plantejat, amb aquesta proposta, "seguir el model de campanyes per a la prevenció d'accidents de trànsit que es projecten en mitjans i diferents altaveus públics durant tot l'any".

Arxivat a:

Destacats