El PSPV-PSOE lamenta que "Mazón ha nomenat un Consell ostatge de l'extrema dreta, amb velles glòries de Zaplana, amb trànsfugues i de passat"

Guardar

María José Salvador, Rebeca Torró i Arcadi España
María José Salvador, Rebeca Torró i Arcadi España

El PSPV-PSOE ha lamentat hui que "Mazón ha nomenat un Consell ostatge de l'extrema dreta, amb velles glòries de Zaplana, amb trànsfugues i de passat". Així s'ha manifestat la síndica socialista en Les Corts, Rebeca Torró, després de conéixer els membres del nou Govern de la Generalitat, sobre el qual ha recordat que "té l'enorme responsabilitat de treballar per la immensa majoria dels valencians i valencianes, no per a uns pocs ni per a les elits com fa el Partit Popular cada vegada que governa".

En aquest sentit, la dirigent socialista ha assenyalat que "el Partit Popular fa mesos que parla de 'el canvi' quan en realitat el que estem veient és un viatge al pitjor passat de la nostra terra" i ha ironitzat amb què "Zaplana els cria i ells s'ajunten". "És un Govern del passat, amb la marca de Zaplana, començant amb el propi president Mazón, i tots sabem el que va passar en aquella etapa", ha criticat. A més, Torró ha subratllat que "és un Consell que acull a trànsfugues encoberts com la senyora Merino, una pràctica habitual del mateix PP de sempre".

Així mateix, Torró ha apuntat que "els i les socialistes els donem als membres del nou Consell cent dies de gràcia, ni un més" i ha confiat que "el temps i les condemnes per corrupció hagen servit d'alguna cosa i que el PP no torne a condemnar a la Comunitat Valenciana". "Això és un punt mort, en 2027 els socialistes tornarem a la Generalitat", ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats