El PSPV-PSOE després de l'acord PP-VOX: "Hem assistit a un teatrillo l'última funció del qual és la pitjor notícia per als valencians i valencianes, un govern de reculada que fa olor de naftalina"

Miguel Soler assenyala que "les línies roges del PP duren 24 hores" i els acusa de "rendir homenatge a l'extrema dreta i obrir-li les institucions": "Han condemnat als valencians a quatre anys de reculada"

Guardar

El secretari autonòmic d'Educació, Miguel Soler
El secretari autonòmic d'Educació, Miguel Soler

El PSPV-PSOE ha assenyalat hui després de l'acord aconseguit entre PP i Vox que "hem assistit a un teatret l'última funció del qual és la pitjor notícia per als valencians i valencianes, un govern de reculada que fa olor de naftalina". Així ha manifestat el dirigent socialista Miguel Soler qui ha acusat al Partit Popular de "rendir homenatge a l'extrema dreta i obrir-li les institucions": "Han condemnat als valencians a quatre anys de reculada".

En aquest sentit, Soler ha assenyalat que "les línies roges del PP duren 24 hores" i ha acusat al Partit Popular de "rendir homenatge a l'extrema dreta i obrir-li les institucions de la Comunitat Valenciana". A més, ha insistit que aquest acord "suposarà una volta al pitjor passat i a la pitjor forma de fer política" i subratllat que "Carlos Mazón serà recordat per ser la persona que va obrir la porta de les institucions valencianes a l'extrema dreta": "No sabem a qui pretenen enganyar els dirigents del Partit Popular quan tota la ronda de contactes ja es va fer abans de les eleccions".

Així mateix, els socialistes valencians han lamentat que "el Partit Popular pacte una eixida amb privilegis per a una persona condemnada per violència de gènere" i ha enlletgit que "en lloc de retratar-li públicament s'encaixen la mà". "Es va a Madrid a asseure's al costat dels qui ahir deien que no hauria d'estar en política i pansa a ser d'un problema per a Mazón a ser-ho per a Feijóo", ha recordat Soler, i ha subratllat que "les línies roges del Partit Popular estan escrites al llapis i desapareixen d'un dia per a un altre": "No tenen cap credibilitat".

Finalment, Soler ha acusat al Partit Popular de "començar el seu suposat canvi a la Comunitat Valenciana enganyant als valencians i valencianes" i ha apuntat que "estem davant un futur Governe PP-VOX que ve a liquidar tots els avanços aconseguits en aquests anys de Govern de Ximo Puig".

Destacats