El PSPV-PSOE demana al Consell de Mazón que reserve "almenys un 20 % de l'habitatge públic per a la joventut valenciana"

La portaveu de Joventut del PSPV-PSOE en les Corts, Cristina Martínez, avança la presentació d'una Proposició No de Llei sobre la reserva del parc públic d'habitatge per a joves: "Mazón no pot relegar a la joventut a un segon pla"

Guardar

Tres de cada deu habitatges comprats per estrangers estan a la Comunitat Valenciana
Tres de cada deu habitatges comprats per estrangers estan a la Comunitat Valenciana

El PSPV-PSOE ha demanat al Consell de Mazón que reserve, almenys, un 20 % de l'habitatge públic per a la joventut valenciana. Així ho ha avançat la portaveu de Joventut del PSPV-PSOE, Cristina Martínez, que ha anunciat la presentació d'una Proposició No de Llei en les Corts Valencianes sobre la reserva del parc públic d'habitatge per a joves: "L'administració ha d'estar a l'altura de les seues reivindicacions".

En la mateixa línia, Martínez ha assegurat que "Mazón no pot relegar a la joventut valenciana a un segon pla" i ha subratllat a més que la joventut valenciana "està vivint una situació d'extrema gravetat i encara així no està en el debat públic": "Ho hem vist aquests dies en les Corts, els consellers de Mazón han parlat molt poc i molt malament de joventut". En aqueix sentit, Cristina Martínez ha criticat que el Consell de Mazón "no aprofundeix en l'arrel dels nostres problemes i no parla de les mesures concretes que prenen per a fer-los front com a nou Govern", ha lamentat.

Així mateix, Martínez ha insistit que "la joventut valenciana ni pot, ni ha d'esperar": "Volem garantir que es continua avançant en drets com l'accés a l'habitatge i, per això, demanem també que, dels 10.000 habitatges públics anunciats per Mazón, un 20 % es reserve també a joves". "Creiem que el Consell ha d'adoptar altres mesures com reforçar la línia pressupostària per a les ajudes al lloguer i la compra, o impulsar acords amb empreses per a fer front a despeses de gestió", ha assegurat.

Destacats