El PSPV-PSOE demana la compareixença del conseller d'Educació davant "el caos en les adjudicacions del professorat"

La portaveu adjunta del PSPV-PSOE en Les Corts, María José Salvador, lamenta que "estem a 15 dies que el personal docent haja d'incorporar-se als seus llocs de treball i encara no coneixen la seua destinació"

Guardar

Maria José Salvador, portaveu adjunta del PSPV-PSOE en Les Corts
Maria José Salvador, portaveu adjunta del PSPV-PSOE en Les Corts

El PSPV-PSOE ha demanat hui la compareixença del conseller d'Educació en Diputació Permanent davant "el caos en les adjudicacions del professorat". A sesí ha manifestat aquest matí la portaveu adjunta del PSPV-PSOE en Les Corts, María José Salvador, qui ha criticat que "aquesta situació és insòlita i demostra la insolvència i incapacitat de Mazón i del conseller Rovira".

En aquest sentit, la dirigent socialista ha valorat "la impecable gestió durant els últims huit anys per part del Govern de Ximo Puig" i ha insistit que aquesta és "una situació insòlita i sense precedents": "Estem a 15 dies que el personal docent haja d'incorporar-se als seus llocs de treball i encara no coneixen la seua destinació".

Així mateix, Salvador ha criticat que "el conseller Rovira ha sembrat el caos canviant les regles del joc en ple procés". "És una situació molt greu i és urgent que el conseller done explicacions en una Diputació Permanent", ha subratllat. Finalment, Salvador ha volgut fer valdre "la dedicació i el treball dels professionals docents a la Comunitat Valenciana": "Han treballat i han aprovat amb molt esforç les oposicions, i ara es troben amb un conseller que no està a l'altura". "Des que ha pres possessió, Rovira està gestionant tarde i malament, si diu que sobren els docents el que sobra és el mateix conseller", ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats