El PSPV-PSOE aposta per "batallar pel futur del nostre país" aquest 23J: "Som l'única garantia que Espanya avance quatre anys més"

Guardar

Pedro Sánchez, Diana Morant i Ximo Puig
Pedro Sánchez, Diana Morant i Ximo Puig

El PSPV-PSOE ha apostat hui per "batallar pel futur del nostre país" aquest 23J i ha defensat que "som l'única garantia que Espanya avance quatre anys més". Així ho han apuntat en l'acte d'igualtat en defensa dels drets de les dones celebrat aquest dissabte en el Palau de Congressos de València que ha reunit a més de 2.200 persones i en el qual han participat el president del Govern i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, la ministra de Ciència i Innovació i cap de llista del PSOE per València, Diana Morant, i el secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, els qui han animat a "eixir a votar el pròxim 23 de juliol".

El president del Govern i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha recordat que "en aquestes eleccions la pregunta que cal respondre és si volem un Govern del PSOE que ens faça avançar o un Govern amb Feijóo i Abascal" i ha destacat que "mentre nosaltres acordem per a avançar en drets, les dretes amb VOX pacten per a retallar llibertats". "Una abstenció és una reculada, anar a votar un dia es tradueix en quatre anys més d'avanços per al nostre país", ha insistit.

En aquest sentit, el dirigent socialista ha defensat "al socialisme com la força que fa avançar a la nostra societat" i ha apuntat que "el Partit Socialista guanyarà perquè hi haja una cultura lliure que no censure, per a continuar protegint els treballadors que estan veient-se afeblits allí on governe PP-VOX, per la dignitat dels jubilats que mereix una revaloració de les pensions i per les generacions futures que es mereixen un govern que lluite contra l'emergència climàtica".

A més, Pedro Sánchez ha agraït al líder dels socialistes valencians "l'enorme labor realitza en aquests huit anys en la Generalitat" i ha apuntat que "eres un orgull per als socialistes valencians i per al conjunt del socialisme": "Has sigut un magnífic president de la Generalitat Valenciana".

ESPANYA ÉS MILLOR QUE ELLS

En aquesta mateixa línia, la ministra de Ciència i Innovació i candidata del PSOE per la província de València Diana Morant, ha assenyalat que "per Espanya, per l'avanç i per les dones eixirem a guanyar estar eleccions" i ha enumerat algunes de les mesures que "han fet avançar al nostre país en Igualtat, com la llei d'interrupció voluntària de l'embaràs, les que protegeixen les dones víctimes de violència de gènere o la millora dels permisos de maternitat i paternitat".

A més, ha posat en valor "l'enorme treball realitzat per Ximo Puig durant aquests huit anys en què ha fet el que ha fet el PSOE en tota la seua història: polítiques d'igualtat i defensar els drets i llibertats de totes les dones" i ha indicat que "cada vegada que una dona avança, avança la Igualtat", ha subratllat.

Finalment, Morant ha assenyalat que "Espanya és molt millor que la dreta, per això fan soroll" i ha apuntat que "els diem que no ens pararan, ni ací a València ni a Espanya, perquè eixirem amb la força del vot de la democràcia a guanyar".

NO PODEM FALLAR A LA HISTÒRIA

Per part seua, el secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha afirmat que "aquells que viuen feliços en la mar de les mentides i que s'han convertit en la nova direcció de l'Escopeta Nacional, és el Partit Popular" i ha defensat que "el pròxim 23J no podem permetre que torne a passar a Espanya el que ha passat en la Comunitat Valenciana". Així ha animat a "tots els que no van anar a votar en les eleccions autonòmiques a anar la setmana vinent" perquè, ha insistit, "no ens resignarem, cal votar el PSOE sense dreceres".

En aquest sentit, el dirigent socialista ha lamentat "la futbolització de la política" i ha assenyalat que "si realment es tinguera en compte tot el que hem aconseguit amb el Govern de Pedro Sánchez no hi hauria urnes suficients per a recollir tots els vots que es mereix el projecte socialista". A més, ha remarcat que "ara tots els indicadors econòmics i socials estan millor, gràcies a les polítiques progressistes" i ha indicat que "un canvi de Govern pot acordar-se en una estona i en una quartilla com han fet ací el Partit Popular i VOX". "Ja sabem el que passa quan no es vota hem de convéncer a tots i totes que el 23J no podem fallar a la història d'Espanya a la millor història d'Espanya", ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats