El PSPV-PSOE adverteix que Mazón "està posant en greu perill l'inici del curs escolar"

Guardar

Rebeca Torró i Ximo Puig
Rebeca Torró i Ximo Puig

El PSPV-PSOE ha advertit hui que Mazón "està posant en greu perill l'inici escolar" i ha criticat que "més de 20.000 docents estan passant un infern i molts segueixen sense saber on impartiran classes". Així s'ha manifestat la síndica del PSPV-PSOE, Rebeca Torró, qui a més ha assegurat que "queden 10 dies perquè comence el curs i Mazón segueix de vacances en ple caos": "Una vegada més demostren la seua insolvència en la gestió i la seua incapacitat per a governar".

En la mateixa línia, la portaveu socialista ha subratllat que "el PP està avançant en el seu full de ruta per a desmantellar els serveis públics". "Aquest solo és un pas més per a acabar amb l'accés a l'educació pública i de qualitat en la Comunitat Valenciana", ha recalcat.

Així mateix, Torró ha recordat que "el conseller Rovira és capaç de tirar la culpa a tothom, però segueix sense donar explicacions i no assumeix la seua responsabilitat": "La realitat és que el Partit Popular s'ha carregat un sistema que en els últims huit anys ha funcionat perfectament, això no pot quedar-se així".

Finalment, la síndica del PSPV-PSOE ha destacat que "el PP ha generat una factura econòmica i personal incalculable a tots aquests professors i les seues famílies". "Ha d'haver-hi algun responsable en el Govern de Mazón, per això demanem al conseller Rovira que comparega en Les Corts, ha de deixar d'amagar-se, eixir a donar explicacions i garantir una solució de manera urgent", ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats