El PSPV-PSOE acusa a Mazón d'"amagar-se i retallar en transparència" i a Barrera de "saltar-se la llei"

Guardar

María José Salvador i Rebeca Torró
María José Salvador i Rebeca Torró

El PSPV-PSOE ha acusat hui a Carlos Mazón d'"amagar-se i retallar en transparència" i ha apuntat que "és ridícul que en 120 dies el president de la Generalitat només vinga a donar comptes sobre la seua gestió tres dies, la meitat de vegades que Ximo Puig durant el mateix període de temps". Així s'ha manifestat aquest dimarts la síndica socialista en Les Corts, Rebeca Torró, qui ha subratllat que "el calendari que el Partit Popular ha aprovat hui en la junta de Síndics ve a reafirmar que el Consell de Mazón és sinònim d'insolvència, incompetència i un generador de caos".

En aquest sentit, la dirigent socialista ha afirmat que "els dirigents del Partit Popular estan faltant el respecte a la democràcia i a l'activitat parlamentària" i ha insistit que "aquesta fugida que Mazón està fent de Les Corts mostra que té alguna cosa a ocultar": "Sap que el càrrec li ve gran i no hi ha cap projecte per a la Comunitat Valenciana de defensar".

Així mateix, Torró ha destacat que "mentre el Consell de Mazón s'ha anat de vacances aquest mes d'agost i ha demostrat la seua insolvència per a gestionar la nostra terra, els i les socialistes ens hem posat a treballar i ja hem registrat un total de 139 iniciatives" i ha remarcat que "el Grup Socialista lidera la iniciativa parlamentària en Les Corts, amb propostes que van dirigides a l'Estat Benestar, a combatre la violència de gènere i el canvi climàtic, però també sobre el caos en educació i la censura de cultura": "Això és el que necessiten els valencians i valencianes, una alternativa forta amb un projecte polític que treballe pels seus interessos".

INCOMPLIR LA LLEI

D'altra banda, la síndica del PSPV-PSOE en Les Corts, Rebeca Torró, ha denunciat que "el vicepresident Barrera s'està saltant la llei" i li ha recordat que "no pot ocupar un càrrec públic i gestionar empreses". A més, ha anunciat que des del PSPV-PSOE "exigim la seua compareixença i tota la informació pertinent sobre aquest assumpte" i ha exigit a Mazón que pose fi a aquestes pràctiques que "òbviament estan incomplint la llei". "Barrera porta mes i mig al capdavant de la vicepresidència del Consell, quan un entra a ser vicepresident ha de tindre clar que ha de treballar l'interés general i no el propi, deixar les seues activitats anteriors i el vicepresident està incomplint la llei", ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats