Muñoz insta el PP que "deixe de costat el partidisme perquè ja s'ha fet un pas conjunt per a aconseguir les reivindicacions del poble valencià"

Guardar

José Muñoz en el Comité Federal del PSOE
José Muñoz en el Comité Federal del PSOE

El secretari d'Organització del PSPV-PSOE i responsable d'Hisenda en el grup socialista de Les Corts, José Muñoz, ha instat hui el PP que "deixen de costat el partidisme perquè, ahir mateix en la reunió de la 'Plataforma per un Finançament Just', es va fer un pas conjunt per a aconseguir totes les reivindicacions del poble valencià com la reforma del sistema de finançament i millors inversions per a la província d'Alacant". En aquest sentit, Muñoz ha assenyalat que "una vegada més veiem que el PP es guia pels seus interessos electoralistes" però els ha recordat que "els socialistes, com hem fet sempre, continuarem treballant i reivindicant per a aconseguir el millor per al conjunt de la Comunitat Valenciana".

Així, ha recordat que els Pressupostos Generals de l'Estat "han aconseguit, per tercer any consecutiu, un rècord en inversions". De fet, ha apuntat que "gràcies als governs socialistes s'ha aconseguit revertir la marginació històrica del PP en la nostra terra". No obstant això, ha assenyalat que "sempre hi ha coses a millorar, per això, estem treballant des de la unió i el diàleg conjunt per a fer més passos avant i aconseguir millores". En aquest sentit, ha destacat que el propi president Ximo Puig "ja va anunciar que 207 dels 300 milions del conveni previst en els PGE per l'infrafinançament autonòmic seran per a reequilibrar les xifres de la província d'Alacant i ahir vam fer de nou un pas conjunt per a atendre la justa reivindicació de la societat civil alacantina".

Per això, ha insistit que el PP "hauria d'unir-se, treballar amb tots i deixar de generar conflictes i crispació" perquè "amb els pressupostos impulsats amb els governs socialistes sempre hem avançat i progressat en infraestructures clau però també a protegir els més vulnerables".

Arxivat a:

Destacats