El PSPV exigeix al Consell "que no retrase més el poliesportiu de Nou Moles"

Javier Mateo envia una carta a Barrera davant la inacció de Catalá perquè fixe una data definitiva de lliurament del centre

Guardar

Javier Mateo, regidor del PSPV en l'Ajuntament de València
Javier Mateo, regidor del PSPV en l'Ajuntament de València

El regidor socialista Javier Mateo ha remés una carta al vicepresident de la Generalitat i conseller d'Esports, Vicente Barrera, perquè garantisca als veïns i veïnes de Nou Moles que no es paralitzaran les obres del poliesportiu del barri després que els governs progressistes aconseguiren desembossar una obra que el PP va paralitzar durant anys.

"Hem tingut coneixement d'un nou retard a través dels mitjans de comunicació d'una dotació importantíssima per al barri que obtenim traure amb molt treball de la paràlisi imposada per la dreta. Per això, exigim a la Generalitat que confirme la data definitiva de lliurament del poliesportiu i que garantisca que no hi ha més retards", ha afirmat.

Mateo li ha recordat a Barrera la "inacció" de María José Catalá per a tirar avant aquesta obra fonamental per al barri de Nou Moles que va deixar preparada l'anterior govern progressista. "Després de la carta que li enviem a la seua predecessora, el març de 2023 es van desbloquejar les dues grans fites per a obtenir la finalització del poliesportiu com eren la urbanització de l'entorn i la connexió elèctrica necessària", ha apuntat.

Així mateix, ha assegurat que l'Ajuntament, a través de la Regidoria d'Esports que dirigia, es van licitar les obres per a l'equipament i l'adequació definitiva del centre esportiu municipal amb càrrec al pressupost municipal. "Deixem preparat totes les obres perquè els veïns i veïnes no hagueren de suportar ni un minut de retard més per a poder estrenar aquesta dotació de barri. El nou govern de Catalá i el de Mazón va assegurar que els treballs pendents de la Generalitat finalitzarien el desembre de 2023, però s'estan acumulant els retards i el poliesportiu continua immers en obres", ha continuat.

"Amb data de 15 de febrer de 2024, continua la incertesa sobre l'estat de l'obra i sobre les dates en les quals l'Ajuntament de València, a través de la Regidoria d'Esports, execute les actuacions necessàries per a habilitar l'espai i ho puga posar en funcionament", ha afirmat.
Per tot això, "per a donar certeses a totes les persones i entitats implicades, li sol·licite que confirme de manera definitiva una data en la qual l'Ajuntament podrà recepcionar l'edifici perquè, a continuació, puguen completar-se les instal·lacions per a l'ús i gaudi per part de tots els veïns i veïnes", ha finalitzat.

Destacats