El PSPV exigeix a Catalá que "execute les inversions programades" per al poliesportiu de Sant Isidre

L'edil socialista Javier Mateo es reuneix amb l'associació de veïns del barri i denúncia la retirada d'"un milió d'euros" a la partida del poliesportiu

Guardar

El regidor socialista a l'Ajuntament de València Javier Mateo en una reunió amb l'Associació de Veïns de Sant Isidre
El regidor socialista a l'Ajuntament de València Javier Mateo en una reunió amb l'Associació de Veïns de Sant Isidre

El regidor socialista a l'Ajuntament de València Javier Mateo ha exigit a l'alcaldessa de la ciutat, María José Catalá, que "execute les inversions que va deixar programades el PSPV durant l'anterior govern municipal" per al poliesportiu de Sant Isidre i ha assegurat que "vigilaran" que la primera edil "complisca amb el barri".

L'edil s'ha pronunciat en aquests termes després de mantindre una reunió amb l'Associació de Veïns de Sant Isidre per a conéixer la situació dels principals projectes previstos per al barri com el poliesportiu, al qual, ha criticat, el govern municipal --format per PP i Vox-- "li ha retirat un milió d'euros de la partida inclosa en els pressupostos per a la seua execució aquest mateix any".

"Els veïns i veïnes de Sant Isidre no poden ser els qui paguen l'estafa fiscal de Catalá, que ha llevat dels pressupostos un milió d'euros per al poliesportiu de Sant Isidre que ja deixarem fa un any llest per a licitar i que estan retardant de manera premeditada per càlculs electorals", ha denunciat Mateo, segons ha indicat la formació en un comunicat.

Durant la trobada, el regidor ha manifestat el suport dels socialistes a les reivindicacions veïnals i ha exigit al govern municipal que "agilitze els tràmits i inicie les obres quants abans perquè els veïns i veïnes de Sant Isidre puguen gaudir del seu poliesportiu al més prompte possible". El PP i Vox no poden segrestar aquesta obra per a convertir al barri en un mer trofeu electoral", ha sostingut.

"Instem a Catalá que comence ja els tràmits per al canvi de planejament del solar del carrer Andreu Alabarta i que, després de la protecció de les edificacions que ja deixem en marxa des del govern anterior, es convertisca en l'espai on albergar la plaça de Sant Isidre, un gran centre cívic i cultural que, a més, servisca per a ampliar el centre de majors del barri, que ha vist sobrepassat el seu centre davant la gran activitat de l'Associació de Majors de Sant Isidre", ha agregat.

Finalment, l'edil va prendre nota de les queixes dels veïns pel "mal funcionament" de les línies de l'EMT que donen servei al barri, així com de la petició perquè continue desenvolupant-se el Corredor Verd "que van projectar els socialistes i que permetria crear, a més de noves zones verdes, dotacions imprescindibles per a Sant Isidre".

"No permetrem que el govern de Catalá deixe a Sant Isidre sense aquesta gran dotació sol perquè Sant Isidre no està entre les seues prioritats. Per això, continuarem reivindicant-la de la mà dels veïns i veïnes", ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats