El PSPV enlletgeix al PP la seua actitud "cendra i populista" i l'acusa de ser "deslleial amb l'interés general"

Guardar

 sopar mitin en Torrent PSPV-PSOE
sopar mitin en Torrent PSPV-PSOE

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de València, Carlos Fernández Bielsa, ha enlletgit al PP la seua actitud "cendra i populista" i ha acusat la formació d'"obstaculitzar l'avanç i ser deslleial amb l'interés general del nostre país i complaent amb els consells d'administració".

El PSPV va reunir aquest divendres a més de 800 socialistes en un sopar míting en el municipi de Torrent, a la qual van acudir càrrecs autonòmics, provincials, municipals i bases de nombroses agrupacions del territori valencià, ha ressaltat el partit en un comunicat.

La jornada ha servit per a reivindicar el "caràcter municipalista" de la direcció provincial i per a "evidenciar la unió i cohesió" del PSOE que, com va expressar Fernández Bielsa, està "més fort i mobilitzat que mai, amb la mirada posada en les eleccions de 2023 per a mantenir polítiques de progrés i evitar qualsevol intent per destronar l'ampliació de drets i la protecció de la majoria social".

La jornada es va desenvolupar en la plaça Major de Torrent que, a més de ser un lloc "emblemàtic" del municipi, també atresora cert contingut simbòlic per als socialistes. Sobre això, Bielsa ha remarcat la importància d'"ocupar l'espai públic, tindre presència als carrers dels municipis i comptar als veïns i veïns el treball realitzat pel PSOE i l'agenda de futur per a continuar millorant la vida de les persones".

Així mateix, el líder socialista ha insistit en la necessitat d'"escapar de l'actitud cendra que imposa la dreta, fugir de la confrontació i dels populismes que promulga el PP de Feijóo, que és el mateix que el de Casado, el mateix que el de Mazón". "Un PP que obstaculitza l'avanç, que és deslleial amb l'interés general del nostre país, i complaent amb els consells d'administració", ha censurat.

Per part seua, la presidenta provincial, Neus Garrigues, ha enaltit el paper de la militància i ha cridat a defensar "amb passió" les polítiques progressistes i a treballar en la carrera de 2023 de manera coordinada.

"Quan el PSPV-PSOE treballa unit, amb l'objectiu únic de millorar la societat, és imparable. La ciutadania sap que el PSOE és qui millor defensa els seus interessos perquè apliquem els valors de la justícia social i la igualtat i dissenyem polítiques de protecció que actuen d'escut social i que donen respostes reals a les necessitats de les persones", ha pronunciat.

En aquesta mateixa línia, l'alcalde de Torrent, Jesús Ros, ha defensat "la serietat que caracteritza als i les socialistes": " Som un projecte consistent, amb un programa de valors per a continuar avançant i transformant la societat".

Finalment, Ros també ha al·ludit a la importància d'"obviar el catastrofisme de l'oposició". "Davant aquestes actituds no hem d'immutar-nos. Seguim el camí traçat i continuem fent història amb les polítiques que ens caracteritzen i que representen el puny i la rosa", ha agregat.

Arxivat a:

Destacats