PSPV celebra aquest diumenge el Dia de la Rosa amb un acte "obert" a la ciutadania per a conéixer les polítiques del Consell

Guardar

El 'president' Ximo Puig atén els mitjans en La Nau
El 'president' Ximo Puig atén els mitjans en La Nau

El PSPV-PSOE celebra aquest diumenge en l'Embull 2 de la Marina de València el Dia de la Rosa, un acte "obert a la ciutadania" que servirà com a "colofó" a la campanya 'L'oportunitat és ací', que ha recorregut la Comunitat Valenciana durant les últimes setmanes per a donar a conéixer les polítiques del Consell.

Amb aquest esdeveniment, el PSPV-PSOE vol "sumar i unir al conjunt de la societat valenciana per a, junts, celebrar que la Comunitat és un lloc millor", ja que "les polítiques del Consell han permés iniciar una dècada d'oportunitats, amb la gigafactoria de Volkswagen, la permanència de Ford a Almussafes i xifres rècord tant de creació d'ocupació --400.000 llocs de treball des de 2015-- i d'afiliació a la Seguretat Social --dos milions de persones afiliades--".

L'esdeveniment començarà a les 10.30 hores amb una vintena de casetes de les federacions comarcals del partit, que oferiran als assistents els productes típics de cada zona. Al mateix temps, començaran a funcionar l'escola de patinatge, un mural de grafitis i la zona de jocs infantils, tot això acompanyat amb nombroses actuacions musicals, segons ha informat la formació en un comunicat.

Serà a partir de les 13.00 hores quan el president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, oferirà als assistents una intervenció política. Ho farà acompanyat de la ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant, l'alcalde de Mislata i secretari general del PSPV-PSOE a la província de València, Carlos Fernández Bielsa i la vicealcaldessa de València i secretària general del PSPV-PSOE a València, Sandra Gómez.

Així, el Dia de la Rosa servirà com a "colofó" a la campanya 'L'oportunitat és ací', que ha recorregut la Comunitat Valenciana durant les últimes setmanes per a "donar a conéixer de primera mà" les polítiques progressistes del Consell".

El PSPV-PSOE ha fet parada en al voltant de 300 localitats valencianes amb actes polítics, socials, culturals i, fins i tot, gastronòmics.

Arxivat a:

Destacats