PSPV, a Bonig: "Fals feminisme és reivindicar igualtat i oferir governs de coalició a qui ataca els seus drets"

Guardar

Isabel Bonig debate A Punt
Isabel Bonig debate A Punt

La secretària d'Igualtat del PSPV-PSOE, Rosa Peris, ha assenyalat que el PPCV "s'oblida que parlar de fals feminisme és reivindicar la igualtat de la dona mentre s'ofereixen governs de coalició amb aquells que ataquen els drets i llibertats de les dones".

Així ho ha manifestat aquest dissabte, després que la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, haja denunciat l'"actitud" del president de la Generalitat, el socialista Ximo Puig, "utilitzant la defensa dels drets de les dones en benefici propi i per a arraconar al PP". "Aqueix fals feminisme el combatrem cada dia", ha assegurat la dirigent 'popular'.

En resposta, la socialista ha remarcat en un comunicat que la "lluita per la igualtat de les dones mai pot passar per oferir governs de coalició ni cap tipus d'acord amb aquells que ataquen els seus drets i llibertats i continuen blanquejant el masclisme".

"És increïble que hi haja els qui continuen negant el terrorisme masclista, però sobretot, és increïble que hi haja forces considerades democràtiques i amb sentit d'Estat que no descarten pactar amb ells", ha indicat Peris, al mateix temps que ha criticat que el PP no haja demanat a Vox que abandone les "pitjors tesis del masclisme ni tan sols quan Pablo Casado li va oferir un govern en coalició".

El PP, ha asseverat, "continua depenent d'un partit que vol eliminar la Llei d'Igualtat i que nega la lluita contra la violència de gènere". Ha indicat que "mentre els socialistes valencians signen i es comprometen a donar suport totes les reivindicacions del moviment feminista, el PP es dedica a oferir governs de coalició a l'extrema dreta".

"Al moviment feminista cal escoltar-lo, acompanyar-lo i comprometre's amb les seues reivindicacions, no atacar-ho ni amenaçar-ho ni desprestigiar-ho, aqueixa és la diferència entre els qui estan per la igualtat d'homes i dones i els qui no", ha resolt.

Destacats