El PPCV demana a Sánchez impulsar les inversions pendents per a "atallar el caos en rodalies"

Guardar

El portaveu d'Obres Públiques i Transports del PP, Joserra González de Zárate
El portaveu d'Obres Públiques i Transports del PP, Joserra González de Zárate

El portaveu d'Obres Públiques i Transports del GPP, Joserra González de Zárate, ha exigit hui a Sánchez que "de manera immediata pose en marxa totes les inversions per a atallar el caos en els servicis de Rodalia en determinades zones de la Comunitat Valenciana".

Així s'ha manifestat el diputat popular després de conéixer els greus problemes i el caos que s'està generant en els servicis de rodalia durant els últims mesos, sense que es reactive les inversions contemplades en el pla per a resoldre la situació. "No volem pegats, necessitem inversions concretes per a evitar les cancel·lacions, retards i aglomeracions que estan sent la tònica dels servicis de Rodalia en determinades línies ferroviàries".

González de Zárate ha assegurat que "és indignant que continuen passant els mesos i el govern de Sánchez mire cap a un altre costat i continue sense aportar mesures definitives a tots els greus problemes que continuen succeint".

El portaveu d'Obres Públiques del GPP ha afirmat que "no posar en marxa les inversions necessàries en el Pla de Rodalia que va ser aprovat pel govern de Rajoy és una falta de sensibilitat amb esta Comunitat" i ha recordat que "el pla tenia una dotació pressupostària de prop de 1.500 milions d'euros que ha sigut oblidada pels governs socialistes".

El diputat popular ha asseverat que "els únics perjudicats per la falta d'implicació del ministeri són els milers d'usuaris valencians que cada dia han de patir el cas en els servicis ferroviaris".

Finalment, ha afirmat que "des del PPCV continuarem exigint explicacions al ministre, Oscar Puentes i reivindicant des de totes les institucions que es duguen a terme les actuacions ja compromeses i que no han sigut executades pel govern de Sánchez".

Destacats