El PPCV demana a la delegada del Govern la seua dimissió per "insultar als qui defensen per a la Comunitat el que Sánchez nega"

Guardar

El portaveu d'Obres Públiques del GPP, Joserra González de Zárate
El portaveu d'Obres Públiques del GPP, Joserra González de Zárate

El portaveu d'Obres Públiques del GPP, Joserra González de Zárate, ha exigit hui a la delegada del Govern de Sánchez en la Comunitat Valeciana que "deixe d'insultar als que defenen per a esta terra el que el govern de Sánchez els nega de manera sistemàtica".

Així s'ha pronunciat hui el diputat popular després de conéixer els atacs de Pilar Bernabé cap a l'alcalde d'Alfafar que s'unixen als que fa uns dies va tindre per a referir-se al president de la Generalitat Carlos Mazón.

Joserra González de Zárate ha assegurat que "és indigne d'una representant pública, com és la delegada del Govern, eixes eixides de to quan escolta les demandes i reivindicacions d'altres mandataris públics. Per a tapar les vergonyes d'un govern, el de Pedro Sánchez, que no vol dur a terme infraestructures fonamentals per a la Comunitat, decidix atacar als que sí que les reivindiquen abans que enfrontar-se als seus caps a Madrid".

"Si li demanen el soterrament de les vies d'Alfafar, Benetússer i Sedaví insulta a l'alcalde, si li demanen més i millors infraestructures per als nostres aeroports insulta al president Mazón", ha declarat.

González de Zárate ha exigit a la delegada que "abandone eixa actitud frontista i es mostra més col·laborativa i reivindicativa amb les grans necessitats de la Comunitat Valenciana. No tindre pressupostos generals de l'Estat suposa la paralització de moltes inversions en les 3 províncies de la Comunitat Valenciana. En lloc de donar l'esquena a esta situació hauria d'estar col·laborant amb la Generalitat, les diputacions provincials i els ajuntaments per a poder dur a terme les principals inversions".

En este sentit, el diputat popular ha afirmat que "si no sap estar l'altura del càrrec que representa i està més centrada a defendre a Pedro Sánchez que als valencians igual hauria de dimitir perquè no complix amb l'obligació del seu càrrec".

Destacats