El PPCV defensa que Educació "beneficiarà a 6.000 estudiants universitaris a través de les beques Manuela Solís"

Guardar

La portaveu d'universitats del GPP, Lola Roch
La portaveu d'universitats del GPP, Lola Roch

La portaveu d'universitats del GPP, Lola Roch, ha destacat que "el Consell de Carlos Mazón beneficiarà a 6.000 estudiants a través de les beques Manuela Solís" i ha lamentat que "el PSPV torne a fer gala de la seua demagògia i a mentir en afirmar que Educació no ha convocat aquestes ajudes".

Roch ha indicat que "aquesta nova línia d'ajudes té com a objectiu esmenar algunes deficiències detectades en convocatòries anteriors", a més, ha insistit "beneficiaran a 6.000 estudiants de les universitats públiques i privades de la Comunitat, i de l'Institut Superior d'Ensenyaments Artístics (ISEACV)".

En aquest sentit, i en comparació amb les beques salari del Botànic "les Manuela Solís incrementen en més de 2.000 les persones beneficiàries respecte a les beques actuals". Així mateix, "s'establirà una quantia mínima en funció de la renda de 3.500 euros per persona beneficiària, import que s'incrementarà segons el rendiment acadèmic de l'estudiant".

La diputada popular ha assenyalat que aquestes ajudes "són compatibles amb les ajudes del Ministeri i de la mateixa Generalitat".

Destacats