El PPCV celebra que "més d'un milió de joves valencians tinguen gratis el transport públic gràcies al Consell de Mazón"

Lucía Peral, portaveu de Juventud del GPP, assenyala que la pròrroga de sis mesos "és una prova més del compromís del Consell amb els joves i el transport sostenible"

Guardar

Lucía Peral, portaveu de Juventud del GPP
Lucía Peral, portaveu de Juventud del GPP

La portaveu de Juventud del GPP, Lucía Peral, ha celebrat que "més un milió de joves valencians tinguen gratis el transport públic gràcies al Consell de Mazón que va aprovar aquesta mesura en el seu últim ple de l'any".

Peral ha explicat que "el Govern de Carlos Mazón ha prorrogat l'abonament jove gratuït en el transport públic fins a juliol de 2024. Gràcies a això, els joves menors de trenta anys es podran beneficiar entre altres coses de la gratuïtat en el transport públic. Una altra prova més del compromís del Consell amb els joves i amb el transport sostenible".

La portaveu popular ha indicat que "a la Comunitat Valenciana hi ha 1.072.102 menors de 10 a 29 anys que es poden beneficiar d'aquest servei; d'aquests, 393.482 estan en la província d'Alacant, 123.109 a Castelló i 555.511 a València".

Lucía Peral ha assenyalat que "la decisió de Sánchez d'ampliar el finançament per a aquesta mesura va arribar en el temps de descompte, pocs dies abans de finalitzar l'any i quan la Comunitat Valenciana ja havia fet un pas endavant", per això, "davant la falta de notícies de l'Executiu central, des de la Generalitat es va acordar aprovar en l'últim ple de 2023 la pròrroga de mig any més, fins al 30 de juny, per a no perjudicar els joves valencians".

Peral ha afirmat que "a més de l'Abonament Jove Temporal Gratuït fins als trenta anys, també es rebaixa el 50 % el preu dels títols multiviatge per als serveis de transport públic de competència autonòmica".

"Estem davant una aposta clara del Govern valencià pel transport públic sostenible, així com en l'ajuda als joves i a les famílies per a fer front a les conseqüències de la inflació", ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats