El PPCV assenyala que les polítiques del govern Mazón "incideixen en la millora del mercat laboral en la Comunitat"

La portaveu d'Ocupació del GPP, Candela Anglés, destaca "la baixada de l'atur en quasi 4.000 persones, situant la Comunitat en el nivell més baix des de 2008 en un mes de març"

Guardar

Candela Anglés, portaveu d'Ocupació del Grup Popular a Les Corts
Candela Anglés, portaveu d'Ocupació del Grup Popular a Les Corts

La portaveu d'Ocupació del Grup Popular en les Corts, Candela Anglés, ha assenyalat que "la baixada en quasi 4.000 persones situa el nombre d'aturats a la Comunitat en el nivell més baix des de 2008 en un mes de març".

Candela Anglés ha assenyalat que "la Comunitat Valenciana és la tercera autonomia, després d'Andalusia i Canàries, on més ha descendit l'atur gràcies a l'impuls del turisme en Falles i Setmana Santa, demostrant signes de fortalesa econòmica".

La portaveu popular ha afirmat que "no és casualitat que l'atur haja descendit l'últim mes en 28 comarques de la Comunitat. Les dades demostren que les mesures que està engegant el govern de Carlos Mazón de rebaixa fiscal, suport al turisme, seguretat jurídica i foment d'iniciatives empresarials i industrials no solament ajuden a atraure inversions en la nostra terra, sinó que generen un brou de cultiu per a crear cada vegada més ocupació estable i de qualitat".

Anglés ha incidit en algunes dades de l'últim mes. "Dels 100.157 contractes registrats, més de la meitat són indefinits (un 51,3% del total). A més, no solament és el sector turístic, sinó que també ha tingut un bon comportament l'agricultura i la indústria. A més, aquest mes l'atur baixa sobretot entre les dones (-1,31%) i el descens es produeix en les tres províncies".

Finalment, la portaveu popular s'ha referit a l'afiliació. "S'incrementa un 1,02 %, fins a aconseguir la xifra de 2.129.577 afiliacions, la millor xifra d'afiliacions per a un mes de març des que es tenen dades".

Destacats