El PPCV acusa PSPV de "col·locar" a "famílies del PSPV" en la direcció de l'Hospital de Torrevieja

Guardar

El diputat del PP i portaveu de Sanitat, José Juan Zaplana
El diputat del PP i portaveu de Sanitat, José Juan Zaplana

El portaveu de Sanitat del Grup Popular en Les Corts, José Juan Zaplana, ha acusat el president de la Generalitat, Ximo Puig, de "col·locar" a "famílies del PSPV" en la direcció de l'Hospital de Torrevieja.

Mitjançant un comunicat, Zaplana ha asseverat que Puig "confon l'hospital de Torrevieja amb un congrés del seu partit en col·locar a les famílies del PSPV en la direcció". "Es tracta de càrrecs de lliure designació, però que han de realitzar-se mitjançant procés de concurrència pública, que no s'ha realitzat", ha assegurat.

Així, el portaveu de Sanitat ha assegurat que la gerent, Pilar Santos, "és una convençuda socialista i dona compte d'això en les xarxes socials; la directora d'infermeria, Julia López, va anar en la llista autonòmica del PSPV a les Corts en 2019 i és germana d'un alcalde i diputat provincial del PSPV que està processat per delicte electoral i doblement imputat per presumpta prevaricació".

"El director d'Infermeria Primària, Juan Mañogil, és el delegat de la junta de personal d'UGT i el director mèdic d'Atenció Primària, Joaquín Vela, va presentar la seua dimissió com a alcalde socialista a Las Torres de Cotillas (Múrcia) el mes de maig passat. Amb Puig tot en queda a casa", ha manifestat.

El diputat ha assenyalat que des del PPCV estaran molt atents "als resultats d'aquesta nova etapa de l'hospital de Torrevieja". Així, José Juan Zaplana ha assenyalat que Puig "cometria un greu error si confonguera el partit amb una cosa tan seriosa com dirigir una àrea que atén més de 180.000 persones". "Puig ha prevalgut a les famílies socialistes per damunt d'altres criteris i fer d'un hospital de referència un centre en el qual predomina la col·locació de càrrecs del PSPV és un luxe que no es pot permetre", ha assenyalat.

Destacats