PP i Vox governaran en coalició a Torrent i Amparo Folgado serà la nova alcaldessa

El pacte s'ha signat en el mirador de l'Antic Mercat i Vox dirigirà les regidories d'Educació i Família, Sanitat, Esports i Festes

Guardar

Amparo Folgado (PP) i Guillermo Alonso del Real (Vox) signen l'acord per a governar Torrent en coalició
Amparo Folgado (PP) i Guillermo Alonso del Real (Vox) signen l'acord per a governar Torrent en coalició

Amparo Folgado serà la nova alcaldessa de Torrent després d'haver signat un pacte de govern amb Vox. La conformació d'aquesta coalició s'ha segellat en el mirador de l'Antic Mercat, amb la Torre de Torrent de fons, i gràcies a aquest acord la líder dels populars torrentins tornarà a l'alcaldia de la capital de l'Horta Sud després de huit anys.

D'aquesta manera, l'alcaldia de la capital de l'Horta Sud serà domini del Partit Popular; mentre que Guillermo Alonso del Real, cap de llista de Vox a Torrent, ostentarà el càrrec de primer tinent d'alcaldessa. "Assumim amb moltíssima il·lusió l'encàrrec que ens han traslladat els nostres electors que, a més, executarem en pro de la nostra ciutat i de tots els seus veïns", ha manifestat el líder de Vox.

A pesar que encara no es coneixen què edils dirigiran cadascuna de les regidories en el nou govern de PP i Vox, sí que s'han fet públiques les àrees que estaran gestionades per la formació de del Real. En concret, Vox tindrà quatre regidories: Educació i Família, Esports, Sanitat i Festes (encara que serà el Partit Popular qui s'encarregue de tot alló relacionat amb les Falles).

"Torrent ha votat canvi i que els dos partits ens posàrem d'acord per a governar aquesta gran ciutat, és el que hem fet i estic segura que Torrent va a tindre un gran govern, que va a estar a l'altura i al servei de tots els torrentins", ha declarat la nova alcaldessa de la capital de l'Horta Sud.

Línies del treball del nou govern municipal

La baixada d'impostos, la revisió de taxes municipals i l'agilització de tràmits administratius seran algunes de les prioritats del nou equip de govern de PP i Vox per a la pròxima legislatura. Una altra de les línies de la nova corporació passarà per implementar mesures de suport a les famílies (especialment aquelles més vulnerables), a les persones majors i depenents o la protecció de la infància.

A més, en l'acord signat entre Folgado i del Real també destaquen punts com la protecció del patrimoni històric i cultural, la defensa dels senyals d'identitat de la Comunitat Valenciana i d'Espanya; potenciar les festes de Torrent i el manteniment de les instal·lacions esportives de la ciutat.

Arxivat a:

Destacats