El PP de València obri l'Oficina d'Atenció al Vot Estranger: "Apel·lem a la seua participació massiva per al canvi a València"

Guardar

La líder del PP, Maria José Catalá
La líder del PP, Maria José Catalá

La portaveu del Partit Popular a l'Ajuntament de València, María José Catalá, ha anunciat hui que el PP obri una Oficina d'Atenció al Vot Estranger en la seu local del PP de València, situada al Carrer Convento San Francisco número 5, per a ajudar i explicar als estrangers residents a València tot el procediment perquè puguen participar en les pròximes eleccions municipals i autonòmiques.

"El seu vot és decisiu i apel·lem a la seua participació massiva perquè es produïsca el canvi a la ciutat de València. Estem tenint ja reunions amb diversos col·lectius, escoltant-los per a incloure les seues necessitats i reivindicacions en el nostre programa electoral. La participació és fonamental. I aquest mes de gener és molt important per a mobilitzar i cridar a la participació de tots els residents estrangers a València". ha afirmat Catalá qui ha explicat que la seu del Carrer Convento San Francisco, número 5, estarà oberta en horari de matí i vesprada per a dissipar qualsevol dubte.

El PP distribuirà així mateix fullets informatius amb la següent informació:

• Qui pot votar? Nacionals de països amb acords per a eleccions municipals. Bolívia, Cap Verd, Xile, Colòmbia, Corea, l'Equador, Islàndia, Noruega, Nova Zelanda, Paraguai, el Perú, el Regne Unit i Trinitat i Tobago

• Termini per a inscriure's en el cens electoral: Per a ciutadans de la UE: 30 de gener.. Per a ciutadans de països amb acord: De l'1 de desembre al 15 de gener de 2023.

• Requisits generals: tindre més de 18 anys, No estar en situació irregular, No estar privat del dret de sufragi actiu, Ser resident a Espanya i estar empadronat en el municipi, Haver manifestat la intenció de vot i estar inscrit en el Cens Electoral.

A més d'explicació presencial, el PP també ha habilitat un apartat en el seu web https://www.tuvalencia.es/2023/01/02/solicitud-de-voto-extranjeros-en-vlc-para-las-elecciones-municipales-de-28-de-mayo-de-2023/.

"El PP té tota la maquinària electoral en marxa perquè el maig vinent els valencians recuperen València i torne a haver-hi un govern que vulga aquesta ciutat i la convertisca en líder del Mediterrani" ha afirmat Catalá.

Destacats