El PP sol·licita en el Congrés la retransmissió de la Nit de la cremà en La 1 de TVE

Guardar

M. José Catalá durant l'entrevista amb València Extra
M. José Catalá durant l'entrevista amb València Extra

El PP ha sol·licitat en el Congrés que la retransmissió de la Nit de la cremà torne al primer canal de TVE, La 1.

Així ho ha anunciat la secretària general del PPCV i candidata a l'alcaldia de València, María José Catalá, qui ha explicat que "els valencians ens sentim agreujats per eixa decisió que és una mostra més de la desídia, el desdeny i la falta de consideració de Sánchez i el PSOE en general cap a aquesta terra".

Catalá ha explicat que "el grup parlamentari en el Congrés ha presentat una iniciativa legislativa perquè la retransmissió de la cremà torne al primer canal de TVE. "La decisió de retransmetre-ho pel segon canal en lloc del primer com sempre s'ha fet és un nou greuge a aquesta terra, a una de les festes més importants a nivell nacional, i volem esmenar-la".

La líder popular ha assenyalat que "per a nosaltres és una prioritat posar en valor aquesta festa, tornar a eixa difusió pel canal més important de la televisió pública i, sobretot, projectar-la a nivell internacional que és un dels exercicis més importants que ens va deixar la declaració de patrimoni immaterial de la humanitat".

Catalá ha visitat la Falla Gayano Lluch de València juntament amb el sotssecretari de Cultura del PP, Borja Sémper, i el sotssecretari institucional, Esteban González Pons.

María José Catalá ha assenyalat que "estem molt contents amb l'assistència molt significativa de la direcció nacional del PP a la ciutat de València com una mostra de respecte a unes festes que són patrimoni de la humanitat. Han xafat el carrer i han estat al costat dels fallers com a reconeixement a aquestes festes que també són un actiu molt important. A diferència de Pedro Sánchez que ahir no es va atrevir a xafar la ciutat de València".

"El que Pedro Sánchez fora incapaç ahir de, estant a Sagunt, visitar València en falles i una de les festes més importants del nostre país és una mostra més que evident de la distància entre Pedro Sánchez i els ciutadans del carrer. A més és una nova falta de consideració a aquesta ciutat de Pedro Sánchez i el Partit Socialista", ha conclòs.

Destacats