El PP reclama que el govern de Ribó active l'Operació Fred i òbriga els albergs per a persones sense llar

Guardar

Persones abrigades pel fred a València
Persones abrigades pel fred a València

La regidora del Partit Popular a l'Ajuntament de València, Marta Torrado, ha reclamat al govern de Ribó i del Partit Socialista que active l'Operació Fred i òbriga els albergs municipals perquè les persones sense llar puguen dormir en ella i no patir les inclemències del temps.

"En la nit del divendres va morir una persona sense llar per fred. Podria haver sigut una mort evitable perquè des de principis de setmana sabíem que anaven a baixar bruscament les temperatures i el govern de Ribó no ha fet absolutament res", ha denunciat Torrado.

L'edil popular afirma que l'estratègia de l'esquerra amb els més vulnerables ha sigut un autèntic fracàs: "Venien a rescatar persones i l'única cosa al que es dediquen és a comptar als sense sostre per a tindre la seua estadística però el que realment necessiten aquestes persones és un tractament individualitzat per part d'un govern sensible i és clar que a València, amb l'esquerra governat, no el tenim".

Davant l'augment de persones sense llar que es veuen als carrers de la ciutat, la regidora del PP ha sol·licitat un dispositiu més ampli amb major nombre de places en els albergs. "Cada vegada són més les persones que dormen al carrer, i aquest ajuntament ha de reaccionar d'una vegada" ha afirmat.

En aquest sentit, ha recordat que en un any ha incrementat un 32% el nombre de persones que viuen als carrers de la ciutat i es frega els 800: el 71% són homes i 1 de cada 4 porten vivint al carrer més de 3 anys.

Arxivat a:

Destacats