El PP reclama al Govern escometre una actuació integral de la línia Xàtiva-Alcoi "per a fer-la viable”

El portaveu d'Obres Públiques, González de Zárate, insta a “traçar un pla concertat amb la Generalitat i les comarques afectades per a una verdadera solució a esta línia”

Guardar

El portaveu d'Obres Públiques i Transports del PP, Joserra González de Zárate
El portaveu d'Obres Públiques i Transports del PP, Joserra González de Zárate

El portaveu d'Obres Públiques del Grup Popular en Les Corts, Joserra González de Zárate, ha afirmat que “el Ministeri de Transports hauria d'assegurar un temps de viatge entre Xàtiva-Ontinyent i Ontinyent-Alcoi al voltant de mitja hora cada tram per a poder parlar d'un servici de qualitat per a tots els ciutadans de les comarques afectades per esta línia ferroviària”.

Així, el diputat popular ha explicat que “les inversions anunciades pel Govern de Sánchez en la línia Xàtiva-Alcoi no representen absolutament res si no saben els ciutadans de les quatre comarques quants trens circularan al dia i que temps de recorregut s'oferirà als ciutadans”.

González de Zárate ha explicat que “cal treballar perquè la línia Xàtiva- Alcoi siga una alternativa real a l'ús de l'automòbil i així lluitar de veritat contra el canvi climàtic”.

El diputat popular ha exigit al Govern de Sánchez que “a més de canviar travesses han d'haver-hi trens adequats, millora de traçat, una senyalització moderna, eliminació de les corbes i conversió de les estacions en intermodals que permeten satisfer la mobilitat de tots els nuclis de la comarca”.

“Posar noves vies i travesses sense un pla integral és un nyap més d'este govern que ja entra en el seu temps de descompte. Gastar diners sense que servisca per al progrés de comarques claus del nostre sistema productiu i del nostre territori”, ha assegurat.

El portaveu d'Obres Públiques del PP ha recordat que “esta línia amb orde de tancament en 1984 pel Govern de Felipe González ha persistit gràcies a les ajudes de la Comunitat Valenciana. És hora que el Govern trace un pla concertat amb la Generalitat i les comarques afectades per a una verdadera solució a esta línia”.

Arxivat a:

Destacats