El PP reclama que es destinen els diners de 2023 del pla Reviure a reparar les més de 175 habitatges municipals buits

Guardar

La líder del PP, Maria José Catalá
La líder del PP, Maria José Catalá

El PP ha presentat una moció a la comissió d'Urbanisme on es demana al Govern de Ribó i PSOE que destine el pressupost del pla Reviure a la restauració i posada a punt de les més de 175 habitatges de propietat municipal que estan buides.

Segons el PP, el govern de Ribó i PSOE té prop de la meitat dels habitatges de titularitat municipal buits, dels 395 pisos municipals un total de 175 habitatges estan buits, és a dir prop del 50 per cent. I no des de fa mesos, sinó que moltes d'elles porten més de set anys sense ús, "han tingut temps més que suficient per a poder tindre-les a punt i habitades per famílies que la necessiten", explique hui la portaveu del PP, María José Catalá.

Catalá ja s'ha compromés al fet que quan siga alcaldessa d'ací a uns mesos "serà una prioritat tindre llestos els 175 pisos buits per a donar resposta a les necessitats de les famílies de la ciutat. No poden estar així quan la llista d'espera per a un habitatge social continua augmentant, són més de 3.500 les famílies en la llista d'espera".

La moció del PP demanarà que "la Delegació d'habitatge ajorne i suspenga l'edició de l'any 2023 del seu pla estrela Reviure, en tant i quant, es constituïsca fruit de les eleccions locals de maig un previsible nou equip de govern perquè alternativament impulse la rehabilitació dels habitatges buits sense ús del parc municipal, a fi d'activar una economia de gestió en la direcció de reduir l'àmplia i creixent demanda de lloguer assequible i social existent actualment a València".

Destacats