El PP realitzarà un Pla Integral de Reforma i Rehabilitació dels mercats municipals de València

Guardar

María José Catalá i Cuca Gamarra visiten el Mercat de Cabanyal
María José Catalá i Cuca Gamarra visiten el Mercat de Cabanyal

La candidata a l'Alcaldia de València i portaveu del PP a l'Ajuntament de València, María José Catalá, i la secretària general del Partit Popular, Cuca Gamarra, ha visitat, aquest matí, el Mercat de Cabanyal on ha escoltat les inquietuds i necessitats dels comerciants i autònoms, i ha comprat productes frescos.

"El Mercat del Cabanyal és un dels mercats més emblemàtics de la ciutat. Per a nosaltres aquest barri és prioritari perquè la dinamització de tota aquesta zona marítima és la gran assignatura pendent d'aquesta ciutat. Estem visitant tots els mercats tradicionals i en aquests últims anys hem vist com hi ha mercats amb deficiències i mancances molt greus que perjudiquen els venedors i als veïns que compraran", ha afirmat María José Catalá, qui ha recordat que des que governa Compromís i Partit Socialista hi ha 200 llocs menys i 2 mercats tancats, com el de Benimàmet i Sant Pere Nolasco.

Per això, Catalá ha anunciat que el Partit Popular realitzarà un Pla Integral de Reforma i Rehabilitació dels mercats municipals de València quan arribe a l'alcaldia de València al maig: "Volem impulsar una millora de les infraestructures perquè sense mercats, no hi ha barris i sense barris, no hi ha vida. Aquesta és una de les nostres principals prioritats".

D'altra banda, la candidata del Partit Popular a l'Alcaldia de València ha agraït la presència de la secretària general del PP, Cuca Gamarra, que ha vingut en reiterades ocasions a València. "Tenim el millor projecte per a la ciutat i el millor equip. La nostra candidatura és un equip de govern. Tenim als millors al capdavant perquè València és molta València i necessita als millors per a donar solucions als problemes dels valencians des del primer dia".

Per part seua, la secretària general del Partit Popular, Cuca Gamarra, ha afirmat que "el projecte que lidera María José Catalá i el Partit Popular és el millor per a València i el demostra cada dia. Serà una gran alcaldessa, pròxima i sensible amb els problemes dels valencians". Així mateix, Gamarra ha fet referència a la inflació: "Els preus estan disparats i cal prendre decisions per a alleujar a les classes mitjanes i baixes perquè puguen arribar a final de mes. Per això, tornem a exigir a Sánchez que baixe l'IVA dels productes frescos com la carn, el peix i conserves. Si no ho fa Pedro Sánchez, ho farà Feijóo quan arribe a Moncloa. Tornem a exigir que s'actualitze l'IRPF perquè la gent té una pèrdua de poder adquisitiu i el Govern fa res. El PP és l'únic que aposta per abaixar impostos. Ho farà Feijóo, Mazón i Catalá".

Destacats