El PP lamenta que la Comunitat Valenciana siga capdavantera en desnonaments: "Els qui venien a rescatar, s'han oblidat de tot el món"

Guardar

El portaveu d'Habitatge del Grup Popular en Les Corts, Alfredo Castelló
El portaveu d'Habitatge del Grup Popular en Les Corts, Alfredo Castelló

El portaveu d'Habitatge del Grup Popular en Les Corts, Alfredo Castelló, ha lamentat que la Comunitat Valenciana torne a ser líder en desnonaments després de conéixer-se que encapçala el nombre d'execucions hipotecàries sobre habitatges en el tercer trimestre de 2021, amb quasi mil casos. "Els qui venien a rescatar persones s'han oblidat de tot el món".

Castelló ha assenyalat que "el govern de Puig i Oltra i la conselleria "podemita" d'habitatge s'han oblidat de la gent. Ells estan centrats en altres qüestions, en les seues jornades sectorials, webinars, cursos, innovació ecològica de la construcció, hàbitat resilient i sostenible, implementació de metodologia BIM... i tota aqueixa sèrie de qüestions teòriques que interessen a uns pocs i mai es tradueixen en cap millora per als ciutadans mentre som líders en desnonaments en tota Espanya".

El portaveu popular ha indicat que "la Comunitat Valenciana no sols és número u en desnonaments sinó que a més té 2.300 habitatges menys al parc públic de l'habitatge o en el pressupost de 2022 destina zero euros per a pobresa energètica".

Alfredo Castelló ha afirmat que "els qui deien que venien a rescatar persones en realitat s'han oblidat de tot el món. Des que Ximo Puig és president més de 60.000 famílies han sigut desnonades en la Comunitat i la xifra segueix disparada perquè cada trimestre liderem el rànquing autonòmic. Les dades demostren que s'ha produït un abandó real de les polítiques d'habitatge públic en la Comunitat Valenciana".

El portaveu popular ha assenyalat que "mentre som líders en desnonaments, Habitatge és la Conselleria amb menor execució pressupostària de totes en aquest any i mai ha passat del 25% amb el govern de Puig. Els qui s'omplin la boca amb propostes després no són capaces d'executar-les".

Finalment, Alfredo Castelló ha indicat que "estem davant un fracàs absolut de les polítiques del Consell de Puig i davant un desastre social perquè en plena crisi social hi ha moltes famílies amb seriosos problemes per a comptar amb un sostre sota el qual viure i, els qui deien que venien a rescatar persones, els han deixat tirats".

Arxivat a:

Destacats