PP: "L'observatori nocturn arriba amb més de dos anys de retard"

Guardar

Imatges d'un botellot en el centre de València
Imatges d'un botellot en el centre de València

El regidor del Grup Popular, Santiago Ballester, ha advertit que la formació de l'observatori de l'oci arriba amb més de dos anys de retard, es va aprovar el febrer de 2019 per unanimitat, però des de llavors "no han fet absolutament res i el problema del botellot ja se'ls ha anat de les mans perquè s'estén per molts barris de la nostra ciutat".

"El PP va sol·licitar fa més d'un any la reunió amb la delegada del Govern per a tractar els problemes del botellot i encara estem esperant. L'alcalde com sempre arriba tard i malament als problemes que afecten la convivència en molts barris de la ciutat", va explicar Ballester.

Gastats 168.000 però sense ordenança de civisme. Ballester assenyala que "no és l'únic retard, l'ordenança de civisme porta ja un retard de sis anys. El Govern de Ribó i PSOE porten gastats ja més de 168.000 en una càtedra de la Universitat de València que havia d'elaborar l'ordenança i que ha gastat els diners dels valencians, entre altres coses, en menjars, viatges, taxis i ordinadors Mac, però l'ordenança encara no s'ha aprovat".

Ballester ha tornat a donar la mà al Govern de Ribó i PSOE, "tindran tot el nostre suport sense posar en marxa un pla seriós per a erradicar el botellot i en la creació d'una unitat específica per a lluitar contra el botellot. Però seguirem en l'oposició si continuen venent cortines de fum sense donar resposta al qual han patit els veïns dels nostres barris des que es van acabar les restriccions".

El botellot que ja s'estén per molts barris de la ciutat, l'últim d'ells Benimaclet, i aquesta situació porta aparellada problemes de brutícia i salubritat, així com actes vandàlics i tràfic de drogues a la menuda. Entre les zones on es viuen els caps de setmana seriosos problemes estan la plaça Hondures i avinguda Blasco Ibáñez. Fins a onze punts de botellot hi ha a la ciutat de València, segons dades de la mateixa Policia Local de València.

Arxivat a:

Destacats