El PP alerta que s'han recaptat 21,4 milions d'impost de plusvàlues dels quals 5,9 milions són per herències

María José Catalá (PP) ha anunciat que quan siga alcaldessa els casos d'herències tindran bonificacions del 95 % en l'impost de plusvàlues

Guardar

La líder del PP, Maria José Catalá
La líder del PP, Maria José Catalá

El Govern de Ribó i PSOE segueix fent caixa, en aquest cas amb l'impost de plusvàlues. Ha recaptat més de 21,4 milions d'euros i d'ells 5,9 milions són de veïns que han rebut immobles per una herència., és a dir prop del 30 % de la recaptació correspon a casos d'herències.

La portaveu del PP, María José Catalá, ha denunciat "l'injust del pagament d'aqueix impost en cas de les herències i les pujades de l'impost que ha aplicat aquesta legislatura el govern de Ribó i PSOE. En l'última modificació en alguns trams els coeficients s'han vist incrementats en un 50 %".

La líder del PP en l'Ajuntament de València, María José Catalá, ha anunciat que quan siga alcaldessa d'aquí a uns mesos després de les eleccions del mes de maig "una de les primeres iniciatives serà reduir la pressió fiscal en la ciutat amb rebaixes d'impostos, i en el cas de les herències tindran bonificat el 95 % de l'impost de plusvàlues".

El PP va a tornar insistir que l'any que ve hi haurà rebaixes d'impostos i taxes municipals. "Una mesura necessària i justa davant la situació que es viu a Espanya amb una pujada del preu de l'energia i de preus. Des de l'Ajuntament hem d'ajudar a les famílies i la millor mesura és engegar una rebaixa de la pressió fiscal", va explicar la portaveu del PP, María José Catalá, qui anuncia aquestes rebaixes com una de les primeres mesures que prendrà quan siga alcaldessa..

"És moment de prendre mesures perquè la crisi no afecte al ciutadà i es puga seguir generant ocupació. Això pansa tant per una rebaixa d'impostos i taxes municipals así com engegar un pla per a atraure inversions per a la ciutat", assenyala Catalá.

El PP ha quantificat l'estalvi que suposaria per a les famílies la rebaixa d'impostos que proposarà des de l'alcaldia Catalá. "Serien més de 60 milions d'euros els que s'estalviarien els veïns si s'engeguen les mesures plantejades La realitat és que des de Governa Ribó i PSOE cada família que viu a València paga 440 euros a l'any més per impostos i taxes municipals".

Destacats