El PP exigeix al govern del Rialto que rectifique i faça marxa enrere paralitzant l'adjudicació dels DOCKS

Guardar

La regidora del Grup Municipal Popular, Paula Llobet
La regidora del Grup Municipal Popular, Paula Llobet

Segons afirma el Partit Popular en un comunicat, el Port de València podria recuperar els DOCKS si el govern de Ribó i PSOE no destinen als fins previstos l'edifici històric que data de principis del segle XX. En un primer informe de l'Advocacia de l'Estat s'adverteix que l'ús dels DOCKS ha de ser per a fins d'utilitat pública o interés social. Això podria entrar en contradicció amb altres usos de caràcter privat als quals podria destinar-se de magatzem d'ordinadors.

La regidora del PP, Paula Llobet, ha assenyalat que "després de tindre abandonada La Marina huit anys ara al govern de Ribó i PSOE els entren les presses a portes de les eleccions. De moment, des del mateix Port s'ha qüestionat aquesta concessió i hi ha massa dubtes per a continuar amb informes de l'Advocacia de l'Estat i requeriments de la propietària de l'edifici que és l'Autoritat Portuària. Tampoc està llest l'informe de Cultura sobre els usos i actuacions es poden realitzar l'edifici. Són massa dubtes, però no entenem l'interés del PSOE i Ribó per adjudicar-lo".

El Partit Popular ha recorregut la licitació en els Docks, ja que considera que aquest edifici emblemàtic no es pot convertir en un magatzem de dades, un espai tancat. "Es perd una oportunitat per a dedicar aquest edifici a usos destinats a l'emprenedoria, startups i innovació, i sobretot, per al gaudi de la ciutadania. Ha de realitzar-se un projecte des del consens i no convertir un dels edificis més singulars de la nostra façana marítima en un magatzem", ha afegit la regidora del PP, Paula Llobet.

El PP ha sol·licitat que es paralitze l'adjudicació de l'edifici dels Docks en La Marina a l'espera de disposar dels informes de la direcció general de Patrimoni del grau de protecció d'aquest edifici situat en la façana marítima de la ciutat i que daten de principis del segle passat.

"No es pot adjudicar la seua concessió sense saber si el projecte presentat complirà amb els usos que permeta Patrimoni i des del PP també demanem que qualsevol ús es compagine amb el gaudi dels ciutadans", incideix Llobet.

Arxivat a:

Destacats