El PP exigeix que paralitze l'enderrocament de les naus per a fer el macro hotel que han demanat els propietaris del terreny

Guardar

María José Catalá, Secretària General del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, durant la seua intervenció en el Ajuntament de València
María José Catalá, Secretària General del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, durant la seua intervenció en el Ajuntament de València

El PP ha reclamat que es paralitze l'enderrocament de les naus en el barri de Saïdia per a la construcció d'un macro hotel de més de 500 habitacions en un pati de illes al qual s'oposen els veïns.

Els propietaris dels terrenys han demanat per declaració responsable iniciar els treballs de demolició de les naus divendres que ve 23 de desembre i així fer un pas més per a poder construir l'hotel. La petició ha de ser informada aquest dijous per la Comissió de Patrimoni.

La portaveu del PP, María José Catalá, ha demanat al Govern de Ribó i PSOE que "es paralitze l'enderrocament en existir un bé de rellevància local afectat en concret confrontant amb una de les naus es tracta del braç de Guatla de la séquia de Rascanya la séquia de Rascanya i per no constar en l'expedient municipal de l'autorització prèvia de la Generalitat per a la retirada de l'amiant de la coberta".

El projecte bàsic i de llicència ambiental per al conjunt hoteler va ser presentat a l'Ajuntament de València i afecta bona part interior de la illa situada entre els carrers Sagunt, San Bruno, Luz Casanova i Padre Urbano. En total, comptant els diferents blocs i les seues altures, es preveu aconseguir una superfície construïda de 18.500 metres quadrats aproximadament.

Catalá espera que no siga tard per a protegir les naus de Saïdia i atendre les peticions veïnals. La líder del PP ha lamentat la lentitud del govern de Ribó i PSOE. "Espere que no siga tard per a protegir les naus, atendre les peticions veïnals i que en lloc del macro projecte es puguen construir dotacions públiques per al barri, com portem mesos demanant-li", ha subratllat Catalá.

Destacats