El PP exigeix a l'Ajuntament a netejar i revisar els abocadors il·legals com el qual hi ha al costat de la V-30

L'ajuntament de València va anunciar fa quatre mesos que s'havien clausurat 41 abocadors il·legals

Guardar

El regidor de el  PP de l'ajuntament de València Carlos Mundina en un abocador il·legal
El regidor de el  PP de l'ajuntament de València Carlos Mundina en un abocador il·legal

El regidor del PP de l'ajuntament de València Carlos Mundina ha instat l'Ajuntament a tornar a revisar els abocadors clausurats perquè "alguns d'ells tornen a ser abocadors incontrolats, a acumular-se els residus i fem sense control i aquesta no és la imatge que volem que tinga València".

Carlos Mundina ha comprovat la situació d'un d'ells, exactament el que existeix en el districte de Cuatre Carreres entre Mercavalencia, l'estació de la Font de Sant Lluís i paral·lel a la V-30.

"En aquest lloc encara que està el cartell d'abocador clausurat a simple vista es veu que s'acumula una gran quantitat de restes d'obres, restes de pneumàtics, de poda i fins i tot de fibrociment, un element altament tòxic", ha indicat.

En aquest sentit, el regidor popular ha afegit que "a pesar que l'ajuntament de València va anunciar fa quatre mesos que s'havia clausurat 41 abocadors il·legals podem comprovar que molts segueixen actius."

Així mateix, Carlos Mundina ha indicat que la presència d'aquestes restes convida que la gent torna a tirar residus de manera descontrolada, "la qual cosa està multat, ja que existeixen contenidors en la via pública i ecoparcs per a poder tirar tot aquest fem".

Finalment, ha demanat a l'Ajuntament "que actue de manera urgent netejant la zona i la delimite per a evitar que es continuen abocant residus. A més vista la situació és necessari realitzar una campanya de conscienciació veïnal per a conéixer la ubicació dels ecoparcs, les seues condicions d'ús i evitar que es torne a repetir la imatge".

Destacats