El PP denuncia que la crema de contenidors li costa prop de 800.000 euros a València

Per a Mª José Catalá aquestes xifres demostren que els carrers de la nostra ciutat necessiten més vigilància

Guardar

María José Catalá, portaveu del Partit Popular al Ajuntament de València
María José Catalá, portaveu del Partit Popular al Ajuntament de València

La reposició de la crema dels contenidors de residus a València ha costat a les arques municipals prop de 800.000 euros durant aquesta legislatura, "un alt cost del vandalisme i de la crema de material urbà i que demostra que és necessària més vigilància als nostres carrers", ha indicat la portaveu del PP a l'ajuntament de València, Mª José Catalá.

En resposta a les preguntes del Partit Popular plantejades a la Comissió d'Ecologia Urbana l'Ajuntament ha revelat que des d'inici de la legislatura s'han cremat 650 contenidors.

A més en el que portem d'any, el Consistori ha reconegut que s'ha realitzat 459 intervencions per incendis en mobiliari urbà i 1007 per actes vandàlics, la qual cosa ha suposat 186.650 euros destinats a reparació d'aquest mobiliari urbà cremat per vandalisme.

Per a Mª José Catalá, "aquestes xifres demostren que els carrers de la nostra ciutat necessiten més vigilància perquè el vandalisme i la crema de contenidors crea inseguretat i s'han de prendre mesures per a atallar-les."

"Lluitar contra el vandalisme és també una forma de respecte als veïns, que paguen els seus imposats dia després de per a poder comptar amb aquests serveis imprescindibles. A més part del pressupost es destina a reposar el mobiliari pel vandalisme i no es destina a invertir en els barris ampliant el mobiliari urbà", ha comentat el portaveu popular. 

Finalment, ha instat a Ribó "a atendre les peticions del PP, com la referent a la policia de barri, perquè ells són els que millor coneixen la zona i els que poden actuar de manera efectiva a lluitar contra el vandalisme en estar en la zona amb continuïtat".

Arxivat a:

Destacats